kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
MHP'nin nöbetçi doktoru kurtardı

BİR KAZA
MHP Kayseri Milletvekili Hamdi Baktır'ın iki oğlu, önceki gece milletvekili lojmanlarındaki evlerinde şakalaşıyorlardı. Ama istemeden bir kaza meydana geldi. Ağabey ters bir hareket yapınca, kardeş düşüp kolunu kırdı. Baba telaşlandı, çocuğunu kaptığı gibi Ayrancı semtindeki özel bir hastaneye yetiştirdi. Ama hastanede tek bir ortopedist yoktu. Baktır'ın aklına, ortopedi uzmanı MHP Isparta milletvekili Gazi Aksoy geldi. Cep telefonundan arayıp durumu anlattı. Aksoy "Sen çocuğu al, Ankara hastanesine geç, ben geliyorum" dedi. İki vekil hastanede buluştu. Doçent Aksoy ameliyat önlüğünü giydi, kırılan kemiği röntgen cihazı altında birleştirip alçıya aldı ve "Hadi geçmiş olsun" dedi. Baba Baktır, oğlu ile birlikte evine dönerken, her ay TBMM'ye milyarlık faturalar gönderen özel hastane yerine "MHP'nin nöbetçi doktorunu" ve devletin hastanesini tercih ettiğine seviniyordu...

BİR OY

Pireye kızıp yorgan yakmış
DSP Ordu Milletvekili Hasan Fehmi Konyalı, gerçekten de Konya'lı. Ordu'da Vali yardımcılığı yaptığı için buradan aday olup kazandı. Nüfus kaydını da Ordu'ya aldırdı. Ama geçtiğimiz gün bir yaşına daha girdi. Çünkü bir DSP milletvekili adayı, son seçimde partisine oy vermediğini itiraf etti. Gerekçesini de "Listede bir Konya'lı vardı" diye açıkladı. Aday, Konyalı'ya kızıp kendisine de oy vermemişti.

BİR İCRAAT

Şelaleli kaymakamlık binası
ANAP'lı Bülent Akarcalı bir şikayet mektubu aldı. Sakarya'nın Karasu ilçesindeki kaymakamlık binasına, milyarlar harcanıp, şelale görünümlü bir havuz yaptırılmıştı. Akarcalı inanmayıp, İçişleri Bakanına sordu. Bakan Rüştü Kazım Yücelen durumu inceledi ve "Evet doğru. Binanın girişindeki merdiven altı kötü görünüyormuş, onun için buraya şelaleli havuz yaptırmışlar" dedi.

BİR ZİYARET

24 yıllık emeğin karşılığına bak!
12 Eylül öncesi cezaevi tecrübesi olan, MHP Trabzon Milletvekili Orhan Bıçakçıoğlu, Ankara Ulucanlar'da tutuklu bulunan hemşehrisi Sadrettin Dinçer ile Emekli Yarbay Korkut Eken'i ziyaret etti. Bu sırada oğlunu, uzman erbaş sınavına hazırlayan bir infaz memuruyla tanıştı. Memur, 24 yıldır görevdeydi ve 400 milyon lira maaş alıyordu. 20 yaşındaki oğlu ise uzman erbaş olabilirse, 700 milyonla işbaşı yapacaktı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır