kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Çile bülbülüm!

Günlerden Cuma... Nefes nefese girdim eve... "Bir Başka Gece"yi kaçırmak istemiyorum... Hay Allah! Her yer karanlık! Sabahın 11'inde gitmiş elektrikler. Bir Batı şehrinde beş dakika elektrik kesilse yer yerinden oynar. İstanbul'un göbeğinde, Etiler'de, 11 saat elektrik yok, kimsenin gıkı çıkmıyor.

Bu gibi durumlarda kullandığım kibrit kutusu büyüklüğünde bir ekranım vardır. Pilli. Mum ışığında kanalları tarıyorum. Aklınıza gelen her kanal çıkıyor. Hem de cam gibi. Kablo TV'den bile net. Bir TRT yok. Koskoca TRT-1 yok. Nasıl oluyor da böyle oluyor? Neyse, haliyle Bir Başka Gece'yi izleyemedim. Onun yerine "Yeter Anne"yi seyrettim.

NE DİZİ AMA
Şu ekranda "Yeter Anne"nin üzerine dizi tanımıyorum. İçinde şiddet yok, bağırış, çığırış yok, belden aşağı espri yok; yine de rakiplerini ezip geçiyor. atv'ye hem reyting, hem prestij getiriyor. Milyonları tatlı tatlı eğlendiriyor. Makbule Hanım'ın, oğlu Altan evden gitmesin diye yaptığı öldüm-bittim numaralarına kahkahalarla güldük.

KOMEDİ
Cumartesi. Galatasaray Beşiktaş maçını izliyorum. Maçtan sonra gol bir kez daha verilecek. Spiker yırtıyor: Arif soldan topu alıyor... Kafasını kaldırıp, bakıyor... Görüntüde Sütaş'ın inekleri... Olmaz ki, böyle de gaf yapılmaz ki.

KADIN DÜŞMANI
Biri Bizi Gözetliyor Evi bakın ne cevherler çıkartıyor. Edi, Kadınlar Günü'nde bir doğum günü partisine katılmış. Kız arkadaşı Ayşe T.'yi tekme tokat dövmüş. Kızcağız beş günlük rapor almış... Edi'ye oy yağdıran hanımların, kızların nasıl hayal kırıklığına uğradığını görür gibiyim.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır