kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Işınsu sırlarıyla gömüldü

Babasının silahıyla intihar eden ilköğretim öğrencisi Işınsu, Burdur'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Burdur'da dün gözyaşı vardı. Henüz 13 yaşında olan Işınsu Güngör'ün narin bedeni, ölümünün tüm sırlarıyla birlikte kara toprağa verildi.

Kimilerine göre aşkına karşılık bulamadığı için, kimilerine göre ise evlatlık olduğunu öğrendiği için intihar eden küçük kızı son yolculuğuna, onu 8 aylıkken öz çocukları gibi bağırlarına basan Suat ve Işık Güngör çifti uğurladı. Küçük kızın cenazesi Ulu Cami'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından babası ve yakınlarının omuzlarında Burdur Asri Mezarlığı'na getirildi. Buradaki cenaze töreninde baba Suat Güngör ve anne Işık Güngör ancak yakınlarının yardımıyla ayakta durabildiler. CHP, DSP ve ANAP İl Başkanları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde perişan haldeki baba Suat Güngör, kısa bir açıklamada bulundu. Gazetelerde çıkan haberlerden rahatsız olduğunu söyleyen Güngör, kızının satanizmle ilgisi bulunmadığını belirterek, "Kızımın internette girdiği siteye emniyet görevlileriyle birlikte ben de baktım, satanist sitesi diye gözüken yerde sadece bir kaç tane porno kare vardı" dedi.

SIRLARLA DOLU ÖLÜM
Kartal Marmara İlköğretim Okulu öğrencisi Işınsu Güngör, önceki gün en yakın 5 arkadaşıyla akşam saatlerine kadar gülüp eğlenmiş, arkadaşlarını uğurladıktan 10 dakika sonra da avukat olan babasının tabancasını şakağına dayayıp tetiği çekmişti.

Hasan GÜRAKSU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır