kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Şalvarspor rakip tanımıyor!

Burdur Kız Lisesi ile karşılaşan Şalvarspor, Emine'nin golüyle maçı galip bitirdi. Kızlar, skoru 'timsah yürüyüşü'yle kutladı... Burdur'da, yöresel kıyafetleri olan şalvarlarıyla top toşturan Güneyyayla Köyü'ndeki kız futbol takımı, Burdur Valisi Kadir Koçdemir'in organizasyonuyla önceki gün, Burdur Kız Lisesi futbol takımı ile karşılaştı.

Bursa Atatürk Stadı'nda, 20'şer dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmayı, 3 bine yakın futbolsever izledi. Neslihan Tünay, Kamile Akyol ve Ayşen Aşık hakem üçlüsünün yönettiği çekişmeli maçın 16. dakikasında Şalvarsporlu Emine İnce'nin filelere gönderdiği golle, Şalvarspor 1-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda maçın da skoru oldu.

GÜNEY KORE DE İZLEDİ
Şalvarsporlu kızlar, ilk maçlarında aldıkları galibiyeti Bursasporlu futbolcuların yaptığı gibi "timsah yürüyüşü" ile kutladılar. Maçtan sonra, Vali Koçdemir ile hatıra fotoğrafı çektiren Şalvarsporlu futbolcular, bugüne kadar gösterdiği yakın ilgi ve verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Şalvarsporlu azimli futbolcular, "Sayın Valim, bize bir kulüp ve tesis kazandırırsanız, size minnettar kalacağız" diye konuş.

Ayrıca, Burdur Kız Lisesi ile Şalvarspor arasındaki bu çekişmeli karşılaşmanın tamamı, 2002 Dünya Kupası maçlarının oynanacağı Güney Kore'nin SBS Televizyonu ekibi tarafından da kaydedildi. Görüntülerin, Dünya Kupası karşılaşmaları öncesi televizyonda yayınlanacak tanıtım fragmanlarında kullanılacağı söylendi.

Hasan GÜRAKSU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır