kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sihirli kutu

OmniPCX Office, internet, ses ve veri iletişimini tek bir kutudan gerçekleştirerekkuruluşlara önemli ölçüde hız ve maliyet avantajı sağlıyor
Alcatel, internet, ses ve veri servislerini tek bir kutuda toplayan ve bir arada sunan OmniPCX Office'i Compex Dijital'de tanıtıyor. İlk entegre e-iletişim cihazı olan ürün, bilgi çağında şirketlere sağladığı üstün iletişim becerilerinin yanı sıra düşük maliyetiyle de dikkat çekiyor. İletişim teknolojisinin zirvesi Alcatel'in iletişim teknolojisi alanındaki üstün deneyimi ile geliştirilen OmniPCX Office, kendi alanında teknolojinin en ileri noktasını temsil ediyor. Sistem; telefon, kontrol edilebilir internet erişimi, elektronik posta sunucusu ve ağ güvenlik servislerinin dahil olduğu eksiksiz bir dizi iletişim servisini entegre ediyor. Modüler yapıda hazırlanan OmniPCX Office, kuruluşların gereksinimleri doğrultusunda değiştirilip, geliştirilebiliyor.

İnternet üzerinden ses iletiminde yeni olanaklar sağlayan OmniPCX Office, işyerinde kesintisiz konuşma ve hareket özgürlüğü sunuyor. 236'ya kadar telefon abonesini destekleyebilen sistem, güçlü ve güvenilir bir şirket çaplı internet erişimi çözümünü sunabilmek için, gereken tüm bileşenleri entegre ediyor.

Son yıllarda hızla yaygınlaşan ve geleceğin teknolojisi olarak görülen Linux işletim sistemine sahip cihaz ayrıca, ISDN, ADSL veya kiralık hattın da dahil olduğu çok sayıda WAN ara birimi ile 2 Mbps'e kadar bant genişliği sunuyor. Özellikle Türkiye telekomünikasyon altyapısının ADSL'e geçişiyle birlikte OmniPCX Office'in sunduğu maliyet avantajları çok daha fazla büyüyecek. OmniPCX Office; sesli posta, elektronik posta ve ISP üzerinden gelen faksı bir araya getiren, birleşik bir mesaj çözümü de sunuyor. İnternet temelli servis ve uygulamaların tamamı da, konfigürasyonu ve yönetimi basitleştiren tek bir yönetim arabirimi üzerinden idare ediliyor. OmniPCX Office, şirketler için yeni fırsatlar sunuyor Alcatel OmniPCX Office'in performansını inceleyen Gartner araştırma direktörlerinden Stephen Blood, işletmelerdeki entegre iletişime yönelik talebin oldukça güçlü olduğunu belirterek "Bununla birlikte, birbirinden ayrı ses ve veri ürünleri, uygun maliyetli çözümlerin kullanımını sınırlıyor. OmniPCX Office şirketlere paketlenmiş bir çözüm sunarak, düşük maliyet düzeyiyle bu alanda fırsatlar yaratıyor" şeklinde konuştu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır