kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bilgisayarlarınıza garantili tedavi

1992'den bu yana bilgisayar tutkunlarının derdine derman olan Bilgisayar Hastanesi hizmet yelpazesini genişletirken, üyelerine de özel indirimler sağlıyor
Bilgisayar sektöründe 10 yıllık tecrübesi ile hizmet veren Bilgisayar Hastanesi, "yeni bir yıl, yeni hizmetler" diyor. Compaq ve Epson gibi dünyanın önde gelen iki bilgisayar firmasının yetkili teknik servisi olan Bilgisayar Hastanesi, teknik hizmetlerden ikinci el alım satıma, ürün kiralamadan artı garanti ve artı servis gibi yeni hizmetlere kadar faaliyet alanlarını genişletti.

İkinci el ürünler satmaya başladıktan sonra Beykoz'da kurulan fabrika çalışanları ile birlikte Bilgisayar Hastanesi'nin eleman sayısı 150'yi geçiyor. Kurumsal bazda 300'e yakın hastası bulunan Bilgisayar Hastanesi bireysel olarak da sayıları 50 bini aşkın kişiye hizmet veriyor.

Hastane hizmetlerinden artı servis, bilgisayar, notebook veya yazıcılarda 2, 5, 10, 25, 50, 100 adetlik donanım veya işletim sistemi seviyesinde yazılım hizmetlerinin 1 yıl süreyle verilmesini sağlayan bir hizmet türü. Bilgisayar Hastanesi bir yıl boyunca geçerli artı servis kartları sayesinde kişisel cihazları ister kullanıcı adresinde ister kendi laboratuvarlarında ücret farketmeksizin tamir ediyor.

Artı garanti ise kullanıcıya ek garanti süresi verilmesi hizmetini kapsıyor. Bu sistemde, garanti süresi dolan ürün ile ikinci el ürüne istediğiniz süre garanti verilerek Bilgisayar Hastanesi'nin güvencesi altına alınıyor.

Çağrıbaşı servis uzun süreli anlaşma yapamayan müşteriler için geliştirilen bir hizmet. Özel bir anlaşmaya ihtiyaç duyulmadan kişisel bilgisayarlarda, yazıcılarda ve işletim sistemlerinde meydana gelecek arızaların saat üzerinden fiyatlandırılması ve Bilgisayar Hastane'sinin özel laboratuvalarında giderilmesini kapsıyor.

Alt ve üst limit olmaksızın, ister bir saatliğine, ister bir yıllığına ürün kiralayan Bilgisayar Hastanesi'nin portföyünde yer alan ürünler şöyle: Kişisel bilgisayarlar, notebook, Inkjet, Matrix, laser yazıcılar, monitörler, LCD TFT ekranları, faks ve projeksiyon cihazları.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır