kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Günde sadece 1 dolara koruma!

Ekonomik krizin halkın belini büktüğü ve yolsuzlukların arttığı şu günlerde, artık malınızı mülkünüzü korumakta zorluk mu çekiyorsunuz...
"Cana geleceğine, mala gelsin" demekten çok sıkıldınız ve artık malınızı da korumak mı istiyorsunuz... Üstelik bunu yaparken bütçeniz de sarsılmasın istiyorsunuz... O zaman neden Topkapı Sarayı'nı, Merkez Bankası'nı, Akmerkez'i ve daha bir çok yeri koruyanlar sizin evinizi de korumasın... 7. Compex Digital Fuarı'nda tanıtılan akıllı evin hırsızları korkutan, yeri geldiğinde de siz evdeymiş gibi hırsızı kandıran sistemin sağlayıcısı Pronet, eviniz akıllı olsun olmasın güvenliğinizi sağlıyor. Bunun için evinize gelecek 5 kişilik uzman Pronet ekibinin kısa bir çalışma yapması yeterli. Evinizin camlarına ve giriş kapısına konulacak cihazlar sayesinde hırsızların evinize girmesinin engelleniyor veya giren hırsızın en kısa zamanda yakalanıyor. Güvenlik paketinize, yangın, gaz kaçağı veya su basması gibi istenmeyen durumlara karşı alınacak önlemlerin de eklenmesi de mümkün. Bu tip bir durum olduğunda, alarm sistemi, 24 saat açık olan alarm haberalma merkezine uyarıda bulunuyor. Alarm haberalma merkezinde bulunan görevlilerin bilgisayar ekranında ev sahibi tarafından yetkilendirilmiş kişilerin ve polis, itfaiye gibi yetkili kurumların telefon numaraları beliriyor. Ve bu kişiler anında durumdan haberdar oluyor.

Peki bu güvenliğin size maliyeti ne olacak? Evin çeşitli yerlerine takılacak cihazlar için para ödemiyorsunuz. Ortalama bir apartman dairesi için yapılacak aylık ödeme de 30 dolar civarında. Böylece taşınacağınız zaman ya da herhangi bir sebeple yapılan anlaşmayı bozmak istediğinizde herhangi bir şekilde bağlanmış olmuyorsunuz. Yalnızca 4 ay kadar önce Pronet'e haber vermeniz yeterli

Fire yok
6 yıldır müşterilerine firesiz hizmet veren Pronet'in haberalma merkezi, tüm alarm sistemlerine rağmen eve girmeyi başaran hırsızların yakalanmasını sağlıyor.

Güvenliğin her türlüsü...
Pronet'in hizmetleri arasında güvenliğin her türlüsü var. 70 yaşında ama kendi hayatını idame ettirebilen yaşlı bir tanıdığınız veya küçük çocuğunuzla da boynuna takılan bir buton sayesinde irtibat halinde olabiliyorsunuz. Yaşlı yakınınız veya çocuğunuzun başına istenmeyen ve kendi başına altından kalkamayacağı bir durum geldiğinde tek yapması gereken boynuna astığı butona basmak. Aynı anda alarm haberalma merkezinde yetkili telefon numaraları beliriyor ve duruma müdahele edebiliyorsunuz.

Maria İNANDI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır