kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Panik yok!

"Sürpriz bir sonuç aldık. Ama biz bir yenilgiyle yolumuzdan dönecek değiliz. Belki lider olsak takım daha çok strese girecekti. Şampiyonluk hedefimiz devam ediyor."
A.Gücü'nden puan alamayan Beşiktaş'ta yenilginin şoku yaşanırken, Menajer Engin camiaya seslendi. "Sürpriz" bir sonuç aldıklarını ve bu tür puan kayıplarını tüm takımların yaşayabileceğini vurgulayan Engin, "Bir yenilgiyle yolumuzdan dönecek değiliz. Hedefe ilerliyoruz" diye konuştu.

'Kopmadık'
A.Gücü yenilgisi ile avantaj kaybettiklerini kabul eden Engin sözlerini şöyle sürdürdü: "Ne olursa olsun, hâlâ ikinciyiz ve şampiyonluk yarışından kopmadık. Bütün takımların önünde uzun bir yol var. 11 haftada çok şey değişir. Belki A.Gücü'nü yenip lider olsak futbolcularımız daha fazla stres altında kalır, daha sonra talihsiz sonuçlar alabilirdik. Şimdi önümüzü görebiliyoruz. Buna göre de önlemlerimizi alacağız."

30 trilyon vergi
Engin, camiada ve takımda karamsarlık yaşanmaması gerektiğini vurgulayarak, "Hâlâ şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Hedefe ulaşmayı da biliriz" dedi. Bu arada yönetim kurulu yazılı bir açıklama yaparak Beşiktaş Kulübü'nün 1996-2000 yılları arasında 30 trilyon vergi ödediğini belirtti.

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır