kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sonunda vücudum iflas etti

Aşırı kilo kaybı yüzünden hastaneye kaldırılan manken Ebru Şallı 'Sağlıklı günlerimi çok özlüyorum' diyor
Aşırı kilo kaybı nedeniyle geçtiğimiz hafta hastanelik olan güzel manken Ebru Şallı, şimdilerde kilo alabilmek her şeyi deniyor. Eski Ebru Şallı'yı özlediğini söyleyen, güzel manken, eskiden lahana bebek gibi olduğunu şimdi ise adeta bir barbie bebek gibi incecik kaldığını belirtiyor.

* Geçtiğimiz günlerde katıldığınız bir tanıtım esnasında hastanelik oldunuz? O an neler yaşadınız?

Çektiklerimi bir ben bilirim bir de Allah. Bir göğüs büyütme hapının tanıtımında görev aldım. Tanıtımdan bir gün önce de kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Tanıtımın gerçekleştiği gün ayakta duramayacak kadar halsizdim. Kendimi çok kötü hissediyordum ama verilmiş bir söz vardı ve ben öleceğimi bilsem de sözümden dönmem. İşe gittim, bayıldım ve sonra da gözümü hastanede açtım.

"DEMİR EKSİĞİM VAR"
* Yapılan tetkikler ne sonuç verdi? Doktorlar durumunuz hakkında ne diyor?

Ben hastaneye gerçekten çok ciddi bir durumda gittim. Sürekli başım dönüyor, gözlerim kararıyordu. Vücudum sanki birden bire iflas etti. Bu da aşırı yorgunluk ve zayıflıktan kaynaklanıyor. Doktorlar vücudumda demir eksikliği olduğunu söyledi. Bir çok manken arkadaşım bu hastane süresince hemen beni arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti. İnsan böyle günde gerçek dostunu anlıyor. Demet Şener, Deniz Akkaya, Didem Uzel, Esin Moralıoğlu gerçek dostlarım benim. Tabi arkamdan oh olmuş diyerek hastalığıma sevinenleri de biliyorum. Ama kimseyi mutlu etmeye niyetim yok. Bu işi bırakıyorum diyerek kimsenin yüzünü güldürüp, meydanı boş bırakmayı düşünmüyorum.

SEKİZ KİLO BİRDEN VERDİ
* Kusma hastalığına yakalandığınız dedikodularına ne diyorsunuz?

Ben kendisini çok seven bir insanım. Bir kere kussam birkaç gün kendime gelemem. Kusmak beni çok kötü yıpratıyor. Ayrıca ben yemek yiyemiyorum ki kusayım. Bazı meslektaşlarım gibi kusma hastalığına yakalanmadım. Bu çok kötü bir hastalıktır. Dilediğin kadar yemek yiyorsun daha sonra da gidip kusuyorsun. Bu insanın gırtlak kanseri olmasına bile neden olabilir. Allah korusun.

* Son zamanlarda ne kadar kilo verdiniz?

1,5 yıl içinde inanılmaz zayıfladım. Ben 56 kiloluk bir mankendim. 6 ayda 50 kilo oldum. Birkaç ay sonra 48 kiloya düştüm. Son bir ay içinde 46 kilo olmuşum. Tabi silikonlar da gidince otomatikman bir kilo daha verdim.

* 56 kiloluk Ebru'yu özlüyor musunuz?

Hiç özlemez olur muyum... Eski fotoğraflarıma ve kamera görüntülerime bakıyorum da o zaman tam da lahana bebekler gibiymişim. Ama şimdi sanki bir barbie bebek gibi incecik oldum. Ama olsun; bu halim de beni çok fazla rahatsız etmiyor. Doktorların verdiği diyeti yapıp 50 kilo olmaya çalışacağım.

Gülşen YÜKSEL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır