kapat
03.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Çanlar çalıyor

Şu an gelinen noktada, "Trabzonspor küme düşer mi, düşmez mi?" tartışmaları yapılıyor. Kongrede yönetme yetkisini ele alarak, yönetime gelenlerin bugün hesap vermeleri gerekiyor. Çünkü dün seyrettiğimiz Trabzonspor takımının oynadığı oyun maç kazanmak için hiç yeterli görünmüyor. Bundan sonraki haftalarda takımda oluşacak telaşı da gözönüne getirdiğinizde iç açıcı bir tablo ile karşılaşma şansı zor görünüyor.

Bordo-mavili takım, İzmit İsmetpaşa Stadı'nı dolduran taraftarlarını yine hayâl kırıklığına uğratmaktan başka ortaya hiçbir şey koyamadı. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından oyuncularda güvensizlik üst düzeyde. Kimse ne yaptığını bilmiyor. Bir takımda olması gereken kazanma azmi, tempo, coşku ve herşeyden önemlisi yardımlaşma hiç yok.

Yıllardır, 'savunma' dedik, bireysel hataların çok olduğunu yazdık. Yenilen ilk golde adam paylaşımı ve yerleşme hatalarını bir kez daha gözlemledik. Yeni transferler Bulgar Markov ve Kürşat hakkında şu an birşey söylemek çok zor.

90 dakika süresince bordo-mavili takım ofansif anlamda da ortaya hiçbir şey koyamadı. Orta alan ve forvet oyuncularının arasındaki pas iletişimsizliği yüzünden bir tek gol pozisyonu bile üretilemedi.

Sonuç olarak, Trabzonspor'da alınan bu sonuçtan sonra tehlike çanları daha yakından duyulmaya başladı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır