kapat
03.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

"En zayıf halka" katili hapsi boyladı

Kendisini aldatan karısını "En zayıf halka sensin. Güle güle" diyerek öldüren İngiliz katil ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı
İngiltere'de meydana gelen olayda, davaya bakan yargıç Andrew Patience, "Tüm yalvarmalarına ve yardım istemelerine karşın eşinize acıma göstermediniz, onu affetmediniz. Onu acımadan öldürdünüz" diyerek kararını açıkladı. Duruşma boyunca soğukkanlılığını koruyan katil Cooper ceza karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

TEYP ELE VERDİ
Katil koca Cooper, eşinin kendisini aldattığından şüpheleniyordu. Bunun için evinin salonuna gizli bir teyp yerleştirdi. Teyp kayıtlarından eşinin sevgilisiyle buluştuğunu öğrenince de gözü döndü. Daha sonra aynı teyp, öfkeli koca Cooper'ın eşini öldürdüğü dakikaları kaydetti. Mahkemeye delil olarak sunulan teyp kayıtlarına göre Cooper, 23 dakika boyunca eşi Teresa ile kavga etti. Bir şişe ya da başka bir cam eşyayı kırdı. Kırılan parçayla Teresa'nın yüzünü yaraladı. "Öleceksin seni k....k" diyerek bağırdı. Zavallı kadın dakikalarca durması için, birilerinin yardım etmesi için çığlıklar attı. Ancak kimse yardımına gelmedi. Ve öfkeli koca Cooper, "En zayıf halka sensin. Güle güle" dedikten sonra eşi Teresa'yı öldürdü.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır