kapat
24.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bu Cimbom dışarıda kedi!

30 Eylül'den beri dışarıda maç kazanamayan G.Saray, bu seriyi Denizli'de de bozamadı ve deplasmanda 15 kayıp puana ulaştı.
Horoz, Veysel ile öne geçti. Cimbom, Tolunay'ın ikramında Arif ile puanı kurtardı. Denizli'de Hietanen 80. dakikada kırmızı kart gördü.

Hafta sonunda G.Antep galibiyetiyle ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yapan G.Saray, Denizlispor deplasmanına gelirken amaç belliydi. 3 puan alıp şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin direncini kırabilmek. Sakıp Özberk'in ayrılmasıyla Rıza Çalımbay ve ekibini başa getiren Denizlispor ise Levent, Serdal, İlyas, Coulibaly ve İsmail Doğan'ın eksikliklerini doldurup dolduramayacağı konusunda endişeliydi maç başlarken.

5.dakikada Denizlispor'un yeni transferi Finli Hietanen'in soldan serbest atışında uzak direkte boş kalan Bülent, topu kafayla dışarı attı. Denizlispor ceza alanı önünde bir türlü bitirici pası yapamayan G.Saray, 14.dakikada kalesinde önemli bir tehlike atlattı. Coşkun'un pasıyla sağdan ceza sahasına giren Muzaffer, önüne gelen Bülent'e ters bir çalım attı. Vuruşunda Mondragon, klasını konuşturdu.

Veysel'in altın kafası
Yedek kulübesinde oturan Sergen'in yaratıcı zekasının yokluğunu fazlasıyla hisseden G.Saray, 15.dakikada Ümit ve 21'de Berkant'la soldan yakaladığı pozisyonları kötü vuruşlarla kullanamadı.

40.dakikada Arif hızla rakip ceza alanına yaklaştı. Sağa doğru topu gönderdi. Ancak Ümit Karan, net pozisyonda topu dışarı attı.

Sergen'in maça dahil olduğu ikinci yarının başında Denizli, golü buldu. 51.dakikada Muzaffer, sağdan ceza alanına girdi. Topu kaybettiği anda devreye Ali girdi. Ortasında Coşkun ön direkte uçarak vurmak istedi. Iskaladığı topu uzak direkte Veysel kafayla tamamladı: 1-0.

Arif yine konuştu
61.dakikada G.Saray, ceza alanı önünde kazandığı serbest atışı hızlı kullandı. Denizli savunması uyuyunca Arif, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Aşırtma vuruşunu Süleyman çeldi. 2 dakika sonra Arif, bu kez soldaki Hasan Şaş'a uzattı. Onun şutu kalecide kaldı.

78.dakikada G.Saray, şansının da yardımıyla ilginç bir gol buldu. Soldan Ergün'ün ortasında Denizlispor kaptanı Tolunay, topu ıskaladı. Arif bir anda topu önünde buldu. G.Saray'ın en golcü ismine topa dokunmak kaldı: 1-1.

80.dakikada Denizlispor'un Finli oyuncusu Hietanen, sol taç çizgisinde Arif'i formasından çekip yere indirince ikinci sarı karttan oyundan atıldı ve maçın heyecanını arttırdı.

Son 10 dakikada G.Saray'ın şuursuz bir baskısı vardı. Bitirici noktalarda yapılan pas hataları ve Denizli savunmasının kafasına yapılan kötü ortalarla sarı-kırmızılılar, 2 puanı Denizli'de bıraktı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır