kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Asper kaleyi kaptı

Trabzon'da harikalar yaratan İsveçli kaleci Beşiktaş'a ilaç gibi geldi. Sinan Engin, "Asper sakatlanmadığı sürece kalede kalacak" dedi

Daum'dan onay çıktı
Ligin ilk yarısında en büyük sorunu kalesinde yaşayan Beşiktaş, sonunda aradığı ilacı buldu. Devre arasında Real Sociedad'dan kiralanan İsveçli Mattias Asper, çıktığı ilk resmi maçında güvenoyu aldı. Trabzonspor karşısında 4 kritik kurtarış yapan Asper kaleyi de garantiledi. Menajer Sinan Engin, dün yaptığı açıklamada, "Daum ile konuştuk. Asper Trabzon maçında çok iyiydi. Bundan sonra sakatlanmadıkça kalemizi o koruyacak. Diğer kalecimiz Myhre ise yedek bekleyecek" ifadesini kullandı.

Myhre hırs küpü
Bu arada, siyah-beyazlı takımda kaleciler arasındaki rekabet iyice kızıştı. Myhre ve Asper, dünkü idmanda kaleci antrenörü İmmel tarafından çalıştırıldı. Yaklaşık 1.5 aydır yaşadığı sakatlıktan kurtulan Norveçli file bekçisi Thomas Myhre'nin çalışmada oldukça hırslı olduğu gözlenirken, sinirli hareketleri de dikkat çekti. Zaman zaman yaptığı hatalar karşısında kendi kendine yüksek sesle bağıran Myhre'nin bu hareketleri takım arkadaşları arasında gülüşmelere neden oldu.

Vahap HACIOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır