kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Pardon yok

"Futbolculara insan gibi davranmak gerekir. Ama bende idman ve maçlarda 'pardon' kelimesi yoktur, başarı vardır. Bu konuda çok çabuk sinirlenebilirim."
F.Bahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, oyuncularının isteklerini yerine getirmemesi durumunda çok çabuk sinirlenebileceğini söyledi. Şu ana kadar futbolculara iyi davrandığını söyleyen Alman hoca, "Ama bende idman ve maçlarda 'pardon' yoktur, başarı vardır. Futbolcularla iyi geçinmeye çalışırım. Onlar da isteklerimi yerine getirmek zorunda. Bu konuda çok çabuk sinirlenebilirim. İsteklerim yerine gelmezse, mutlaka benim de söyleyeceklerim olacaktır" dedi.

Yetişiriz
G.Saray ve Beşiktaş'la aralarındaki puan farkını kapatmak için planları olduğunu söyleyen Lorant, "Zaten planı olmayan antrenör kötü antrenördür. İçerdeki maçlarda 3 puan şart. Kısa sürede istenen düzeye gelmeliyiz. İdmanlarda kanatlardan ortalarla sonuca gitmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk kez Kadıköy'e çıkacağım. Bu gurur verici. Taraftarlardan destek bekliyorum" diye konuştu.

Yaşlılar tecrübeli
Lorant, yaşlı oyuncuları çok kullandığına ilişkin bir soruya ise şu yanıtı verdi: "Onların deneyiminden yararlanmak gerekir. Gençlerde genelde tecrübe eksikliği vardır. İdmanlarda gençlerle yaşlıların uyumunu sağlamak için çalışıyoruz. Johnson'un sakatlığı gibi beklenmedik olaylarla karşılaştık. Cezası biten Yusuf ile sakatlığı geçen Mustafa'nın yarın (bugün) oynayabilecek durumda olması beni sevindirdi. Samsun maçında Andersson, Ali Güneş ve Ogün'le net fırsatlar yakaladık ama kullanamadık. 90 dakika boyunca daha iyi konsantre olarak bu fırsatları kaçırmamalıyız."

Alman teknik direktör, "G.Saray'ın defans oyuncusu Bülent 3 gol attı. Andersson ise 2 golde kaldı. Ne diyorsunuz?" sorusu karşısında "Benim için önemli olan yarınki maçtır" demekle yetindi.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır