kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kavuşmaya az kaldı

Ölümden dönen ve Alman Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavisi süren Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor.
Doktoru Kutay Akpirn, Erbil'in akciğerlerinde toplanan suyun çekilmeye devam edildiğini ve şu ana kadar sanatçının vücudundan 4 kilo su aldıklarını söyledi. Ünlü şovmenin çarşamba gününe kadar yoğun bakımda kalacağını belirten Dr. Akpirn "Akciğerleri hâlâ çok iyi durumda değil. Virüs yok edildi ama tedaviye devam ediliyor. Herhangi bir ağrısı yok. Ayağa kalkıp, yürüyebiliyor" dedi. Önceden sadece çorba içebilen sanatçı artık normal beslenme düzenine döndü ve pilav, komposto, püre gibi perhiz yemekleri yemeye başladı. Erbil'in odasına sadece birinci derece yakınları kabul ediliyor ama sanatçı dostlarının ziyaretleri sürüyor. Dün Kibariye, Doğuş, Harika Avcı, Ebru Yaşar ve Çelik, Erbil'i ziyarete geldiler.

TEMA BAHÇEYE AĞAÇ DİKTİ
Bu arada Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) İstanbul Bölge Teşkilatı üyeleri de Mehmet Ali Erbil'e geçmiş olsun dileklerini, tedavi gördüğü hastanenin bahçesine çam ağacı fidanı dikerek ilettiler. Erbil'in kızı Sezin TEMA üyelerine teşekkür ederek, ''Bu ince davranışınız bizi çok duygulandırdı'' dedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır