kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Uzaktan hüüp!

Hülya Avşar 'Öpüşmem' kuralını kendi dergisi Hülya Magazin için bozdu. Yeni filmindeki rol arkadaşı Kenan Işık'la dudak dudağa poz veren Avşar, mesafeli bir hüüplemeyi tercih etti
Dizi ve sinema film çekimlerinde öpüşme sahnelerinden köşe bucak kaçan Hülya Avşar, bu kuralını adına çıkarılan 1 Numara Hearst Yayıncılık A.Ş.'ye bağlı Hülya Magazin dergisinin şubat sayısında bozdu. Hülya Magazin'in yeni sayısının kapağında Hülya Avşar ile "Yeşil Işık" filmindeki rol arkadaşı Kenan Işık'ın dudak dudağa çekilmiş fotoğrafları yer alıyor. "Tüm paparazziler böyle bir fotoğrafın peşinde. Ama ben öpüşürsem sadece kendi dergim için öpüşürüm" diyen Hülya Avşar'ın 'olay fotoğrafları' ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın objektifinden çıkmış.

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN
Hülya Avşar, Hülya Magazin dergisinin yayın hayatına geçtiğinden bu yana ilk kez kapakta bir ikinci şahısla birlikte poz veriyor ve ilk kez siyah-beyaz bir kapak çekimi yapılıyor. "14 Şubat Sevgililer Günü'ne gönderme yapmak için böyle bir şey tasarladık" diyen Avşar, ortaya çıkan sonuçtan hayli memmun.

HÜLYA 1 NUMARA
Dergiye özel bir röportaj veren Kenan Işık ise rol arkadaşı Avşar'ı öve öve bitiremiyor. "Birçok tiyatro oyuncusuna öğretmenlik yaptınız. Avşar'ın oyunculuğuna ne diyorsunuz?" sorusunu şöyle yanıtlıyor Kenan Işık: "Belki bu bir marifet değil ama ben kimin oyuncu olup olmadığını görebilirim. Bu benim mesleğim çünkü. Avşar'ın daha önce yaptığı filmlerinde de oyunculuk anlamında ne kadar yenetekli, donanımlı olduğunu görüyordum. Sette ise beni daha da şaşırttı. Geçen gün rejisörün söylediği şeyi 5-6 farklı şekilde oynadı, aynı cümlelerle hem de.. Yaptıkları karşısında şok oldum. Hülya şu andaki mevcut oyuncular içerisinde gerçekten en değerlisi bence. Her şeyiyle gerçek bir oyuncu çünkü, dünya standartlarında. Tek şansızlığı Türkiye'de doğmuş olması."

Işık, Hülya Avşar ile set dışında da çok sıcak bir elektrikleri olduğunu, kamera karşısında ve kuliste birlikte olmaktan çok keyif aldığını da söylemeden edemiyor. Ve Avşar için ilginç planları var: "Benden AKM'de bir oyun sahneye koymam istendi geçtiğimiz günlerde. Aklıma da hemen Hülya geldi. 'Bu projeyi Hülya Avşar ile yapalım' dedim heyecanla... Bence AKM sahnesine çıkmaya devlet sanatçıları gibi Hülya Avşar ve Şener Şen gibi ustaların da hakkı var. Ve olmalı. İnşallah gerçekleştiririz."

KENAN IŞIK, AVŞAR'I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ
Hülya Magazin'in şubat sayısı bu fotoğraflarla olduğu kadar Kenan Işık'ın açıklamalarıyla da olay yaratacak. 'Yeşil Işık' filminde Hülya Avşar ile birlikte kamera karşısına geçen Kenan Işık, rol arkadaşını yere göğe sığdıramıyor: "Hülya Avşar şu andaki mevcut oyuncular içerisinde gerçekten en değerlisi bence. Her şeyiyle gerçek bir oyuncu çünkü... Dünya standartlarında. Tek şansızlığı Türkiye'de doğmuş olması." Sette olduğu kadar, set dışında da iyi anlaştıklarını söyleyen ikili "Sıcak bir elektriğimiz var" diyorlar.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır