kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

30 eşkıya gözaltında

İstanbul Bahçelievler'de önceki gece park halindeki araçlarla işyerlerine zarar veren 150 kişilik gruptan 30'u gözaltına alındı.
Yayla Mahallesi'nde saat 21.30 sıralarında toplanan döner bıçaklı, satırlı ve sopalı yaklaşık 150 kişilik saldırgan grup Çamlık Caddesi'nde park halinde bulunan 150 araca zarar verdi. Aynı grup daha sonra bir pasajda bulunan 20'ye yakın dükkanın vitrinini dağıttı.

Olay yerine polis ekiplerinin geldiğini gören gençler, ara sokaklara kaçarken bölgeye çok sayıda polis ekibi ve zırhlı araç sevk edildi. Başlatılan soruşturma sonunda dün 30 kişi gözaltına alındı. Saldırganlar, Kocasinan Polis Karakolu'na götürülürken, bir mahalle sakininin bu gençler tarafından dövülüp hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

KIZ KAVGASI
Yetkililer, soruşturmanın sürdüğünü, olayın iki grup genç arasında daha önce çıkan bir kavganın devamı olduğunu bildirdi. Saldırgan gençlerin büyük bölümünün Yenibosna'da oturduğu ve aralarından bazılarının daha önce Bahçelievler'de başka bir grup tarafından "kız" yüzünden tartaklandığı öğrenildi.

Mutlu BOZDAĞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır