kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yeni Corolla Şubat'ta geliyor

Toyotasa, 2002'ye iddialı giriyor. Yeni Corolla modelleriyle Alman ve Fransızlar'a kaptırdığı pazarı geri almaya çalışacak olan şirket, pazar payını yüzde 7'ye çıkarmayı hedefliyor
Toyotasa, 2002'ye iddialı girdi. Yeni Toyota Corolla'nın Şubat ortasından itibaren vitrinlerde yerini alacağını müjdeleyen Toyotasa Pazarlama Genel Müdürü Volkan Eren, "Yeni Corolla modelleriyle, Alman ve Fransız rakiplerimizden müşterilerimizi geri almaya çalışacağız" dedi. 2001 yılının son iki ayında Toyota Corolla'ların tükendiğini belirten Eren, 2002 yılında yeni Corolla ile pazar paylarını yüzde 7'ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Yeni Corolla'nın Verso, Sedan, Hatchback 5 kapı ve Hatchback 3 kapı T-Sport versiyonları bulunuyor. Hatchback ile Sedan modelinin fiyatının birbirine çok yakın olacağını belirten Eren, "Fiyatları belirlerken pazarda en çok satan 5 modelin ortalamasını dikkate aldık. Yani fiyat olarak rakiplerimizin ortalamasına eşit olacağız" dedi. Volkan Eren, Corolla Sedan ile ailelerin, Hatchback versiyonuyla genç kitlelerin, Verso ile farklı olmak isteyenlerin, T-Sport modeliyle de sportif sürücülerin hedeflendiğini anlatarak, bu yılın ikinci yarısından itibaren de Türkiye'de üretilecek Wagon'u pazara tanıtacaklarını açıkladı.

SIÇRAYIŞ DÖNEMİ
Eren, Toyotasa'nın yeniden yapılanma stratejilerinin, 2001 yılını içine alan kuruluş dönemi ile 2002-2005 yılları arasındaki sıçrama döneminden oluştuğunu belirterek, "Pazar payı artışı, bayi teşkilatının mutluluğu ve müşteri memnuniyetinin artırılmasında başarıya ulaştık" dedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır