kapat
18.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

G.Saray elendi
Voleybolda, Bayanlar Avrupa Konfederasyon Kupası 3. tur rövanş maçında, Rusya'nın Stinol Lipetsk takımını 3-1 yenen sarı-kırmızılı takım deplasmandaki ilk karşılaşmayı 3-0 kaybettiği için kupaya veda etti.

Derbi Tatlı'nın
Birinci Süper Futbol Ligi'nde 2.yarının ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı: Diyarbakır-G.Birliği (Mustafa Çulcu), Malatya-İstanbul (Musa Eryılmaz), Ankaragücü-Antalya (Şahin Taşkınsoy), G.Saray-G.Antep (Metin Tokat), Trabzon-Beşiktaş (Serdar Tatlı), Bursa-Göztepe (Kuddusi Müftüoğlu), Kocaeli-Ç.Rize (Orhan Erdemir), Y.Yozgat-Denizli (Yılnur Önen).

Fenerli kızlar üzdü
Basketbolda Bayanlar Avrupa Ligi B Grubu'nda yer alan Fenerbahçe, 8. maçında İtalya'nın Lavezzini Basket Parma takımına 65-58 mağlup oldu. Kendi sahasında daha önce yaptığı 4 maçı kazanan sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi'nde İstanbul'da bu sezon ilk kez yenilgiyle tanıştı.

Maçlar Lig TV'den kesintisiz yayında
RTÜK'ün aldığı kapatma kararının ardından Lig TV ve Digitürk şu açıklamayı yaptı: "Kapatma kararına yol açan Hadisler Diyarı programı AK TV'de 1998'de yayınlanmıştır. LİG TV ise 2001'de yayın hayatına geçmiştir. Karar, AK TV logosu ile yayınlanan program ile ilgilidir. Digiturk üyeleri Süper Lig maçlarını Digiturk'te kesintisiz olarak izlemeye devam edecektir."

Hakan'dan start
Parma'nın 3. lig takımlarından Viadana ile yaptığı hazırlık maçında, sarı-lacivertlilerin yeni transferi Hakan Şükür, ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. Parma'nın 7-0 kazandığı ve tüm golleri ikinci yarı atıldığı maçta sadece ilk yarı oynayan Hakan Şükür, gol atamadı. Hafta sonu oynanacak İnter maçına hazırlanan Parma'da teknik direktör Carmignani, hazırlık maçında ilk yarı ve ikinci yarı ayrı 11'ler sahaya sürerken, ileride Di Viao'nun yanında Hakan'ı denedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır