kapat
18.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Jandarma'yı karıştıran olay

Yalova'da İl Jandarma Komutanı'nın, aşkını elinden alan uzm. çavuşu bıçakladığı iddia edildi
Yalova Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Uzman Çavuş Ergün Özcan (33), evinde bacaklarından bıçaklandı. Kanlar içerisinde yere yığılan Özcan, komşuları tarafından Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma bültenine "Faili meçhul olay" olarak geçen yaralama olayından sonra ortaya değişik iddialar atıldı. Uzm. Çavuş Özcan'ı yaralı olarak hastaneye götüren komşusu Ahmet Aydın, "Özcan'ın kendisini bıçaklayanların İl Jandar- ma Komutanı Albay Sedat Tuna ile 2 asker olduğunu söylediğini" öne sürdü. Ancak sağlık nedeniyle izinli olan Tuna olayı yalanladı.

İddialara göre evli ve bir çocuk babası Tuna (47), yanında sekreter olarak çalışan 23 yaşındaki Y.B.'ye aşık oldu. Ancak genç kız, 4 ay önce görevinden ayrıldı ve Jandarma Komutanlığı Mali Şube Müdürlü ğü'nde çalışmaya başladı. Evli ve 2 çocuk babası Özcan'ın Y.B ile ya- kın lık kurması üzerine Çiftlikköy' deki prefabrik konutunda bıçaklan- dığı iddia edildi.

Sekreter Y.B de albayı suçladı
Uzman Çavuş Özcan'la gönül ilişkisi olduğu öne sürü len Y.B, Albay Tuna'nın 4 ay sekreterliğini yaptığını belir terek, "Ancak sağlıklı ilişkiler kuramıyordum. Başka göreve geçtim. Olay öncesi komutan evime geldi, tartıştık. Albay bendeki belgenin peşinde. Ben de belgeyi Jan. Genel Komutanlığı'na faksladım" dedi.

Burhan KAZMALI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır