kapat
12.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kasırga Fener
F.Bahçe, Lorant'la çıktığı ikinci maçında da taraftarlarına galibiyet armağan ederek ligin ikinci yarısı için umut saçtı. Antalya'daki Efes Cup Turnuvası'nın ilk maçında Sturm Graz'ı 3-0 yenen sarı-lacivertliler dün akşam da İsveç ekibi Göteborg'u aynı skorla geçti. Daha 42. saniyede golle burun buruna geldi.
Tüm Metin

  Rapajç'e gözdağı!
Lorant, Göteborg maçında da, Sturm Graz karşılaşmasında olduğu gibi sarı-lacivertlileri 3-5-2 sistemiyle oynattı. Alman hoca, Rapajç'e orta beşlinin solunda görev verdi. Ancak maçın daha ilk dakikalarında bu bölgede etkisiz kalan Rapajç, 15. dakikadan itibaren sakatlandığı yolunda işaretler yapmaya başladı.
Tüm Metin

  Ve Canaydın aday
G.Saray'da, Mart ayında yapılacak olağan genel kurul öncesinde, eski yöneticilerden Özhan Canaydın başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Radison SAS Oteli'nde, "Galatasaray Arama Konferansı" adı altında bir toplantı düzenleyen Özhan Canaydın, G.Saray 2.Başkanı Altaylı, yöneticiler Yiğit Şardan, Özcan Çetinsoy, eski başkanlardan...
Tüm Metin

  Son gülen oyak
Erkekler Birinci Basketbol Ligi maçında OYAK Renault, uzatma sonunda İTÜ'yü 96-86 yendi. Maça Levent Topsakal'ın skorer oyunuyla hızlı başlayan İTÜ, 7. dakikada 25-13'lük skorla 12 sayılık fark yakaladı. OYAK Renault, Barış'ın basketleriyle farkı kapatmaya çalıştı, ancak ev sahibi ekip 1. periyodu 27-20 önde geçti.
Tüm Metin

  Ülker ateşle oynuyor
Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Efes Pilsen ile Ülker'in 10.hafta maçları sonunda gruplarındaki yerleri de değişti. B Grubu'nda yer alan Ülker, İstanbul'da grup lideri Kinder Bologna'ya farklı yenilip, 16 puanla 5. sıraya inerken 2. tur şansını da zora soktu. Ülker haftaya deplasmanda grup 2.si Olimpija Ljubliana ile karşılaşacak.
Tüm Metin

  Daum'dan 4 emir
Antalya kampında taktik çalışmalara ağırlık veren Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, siyah-beyazlılara ligin ikinci yarısı için uyarılarda bulundu. Dün 1 saati aşkın taktik ders veren Alman hoca, siyah beyazlılara, "İlk yarıda çok iyi bir grafik yakaladınız. Bu performansı ikinci yarıda da devam ettirmeniz gerekiyor.
Tüm Metin

  Arkanızda değil yanınızdayım
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kuşadası'nda devam eden A Klasman Hakem Semineri'ni ziyaret etti. Yıldırım, yaptığı konuşmada, "Torbadan hakem atanmasıyla ilgili görüşü ben ortaya atmıştım. Ben F.Bahçe Başkanı olarak, hakemlerin arkasında değil, tamamen yanındayım" dedi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdüren Trabzonspor, devre arasındaki üçüncü özel maçında Makedon rakibi Olega ile karşı karşıya geliyor. Daha önce Slavia Sofya ile 3-3, Bratislava ile de 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, bugün saat 15.00'te Olega ile karşılaşacak.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır