kapat
12.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bakan Güneş suçlu
Kanlı Mısır Büyükelçiliği baskınında Filistinli 4 gerillanın açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru İrfan Kocabaş'ın eşi Sebatiye Kocabaş, kocasının katillerinin serbest kaldığını SABAH'tan öğrendi. Sokak kapısının önünde kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Kocabaş, teröristlerin af diye adlandırılan Şartlı Salıverme...
Tüm Metin

  Erol Aksoy Koleksiyonu devlete geçti
Kültür Bakanı İstemihan Talay, ünlü ressamlara ait trilyonluk tablolar ile paha biçilemeyen çinilerin yer aldığı 400 eserden oluşan Erol Aksoy Koleksiyonu'nun satılmasını önledi. Koleksiyon, görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, bütün olarak devlet koleksiyonuna devredilecek...
Tüm Metin

  Taksideki süt kuzusu
Özellikle küçük yerleşim birimlerinde kara kış nedeniyle alınan önlemler ilginç görüntülere de yol açıyor. Hava sıcaklığının eksi 22 dereceye ulaştığı Sivas'ta bir vatandaş danasını soğuktan korumak için kendince bir yol bulmuş. Bu vatandaş danasını gün boyunca otomobilinde koruyor.
Tüm Metin

  Evleri başlarına yıkıldı
Mardin'den 6 yıl önce gelip İstanbul Küçükpazar'a yerleşen Yılmaz ailesinin 5 üyesi dün sabah başlarına geleceklerden habersiz evde oturuyordu. Baba Ramazan Yılmaz, Sirkeci Garı'nda temizlik görevlisi olarak çalışıyordu. Kıt kanaat geçinen Yılmaz ailesi, sağlam olmaması nedeniyle geçen yıl verilen "oturulması sakıncalı"...
Tüm Metin

  Çırpına çırpına can verdi
EVKA-2 yerleşim birimi yakınlarında kayarak çarpışan 2 otomobil, iş merkezi yapılmak için 4 yıl önce açılan 15 metrelik çukura düştü. Tariş İplik Fabrikası İşletme Şefi Ahmet Nuri Candemir (40) yağmur sularıyla dolu çukura ters olarak düştü.
Tüm Metin

  Çığ felaketi kapımızda
Genelgede, riskli alanların kontrol edilmesi, riskli yerleşim yerlerinin boşaltılması istendi. Bakan Akcan tarafından 33 ile gönderilen genelgede, iki haftadır yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava sonucunda birçok ilde mevsim normallerinin üzerinde kar yağışı gerçekleştiği, halen hüküm süren alçak...
Tüm Metin

  Liseli Merve'nin esrarengiz intiharı
Sarı, annesinin fatura yatırmak için dışarı çıktığı sırada, teyzesinin kızıyla birlikte yalnız kaldı. Sarı, denizci olan ve 6 ayda bir eve gelen babasına ait silâhı alarak şakağına ateşledi. Sarı olay yerinde hayatını kaybetti. Sarı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, kuzeni de...
Tüm Metin

  Başkan babanın dolandırıcı oğlu yakalandı
Uluslararası bir bankanın ihbarını değerlendiren Kaçakçılık Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, bir İngilizin kredi kartı bilgileriyle İzmir'de alışveriş yapan Uğur Koşkar'ı (24) yakaladı. Polis, eski sabıkalı Sait Demiraslan'ın, kredi kartına İngiliz'in kart bilgilerini yüklediğini tespit etti.
Tüm Metin

  Güçlendirmeye gerek var mı?
Japonya'nın, 8 büyüklüğünde bir depreme dayanıklı olduğu söylenen Boğaziçi Köprüsü'nün olası depreme daha güçlü girmesi için, 100 milyon dolar (yaklaşık 140 trilyon lira) kredi vereceğini açıklaması kamuoyunda farklı görüşlerin ortaya çıkmasına neden oldu.
Tüm Metin

  Pearl Harbor'ı biz bombaladık
Çoktan emekli olan Maeda, eşiyle birlikte Toktyo'da yaşıyor. Torpido taşıyan uçağıyla USS West Virginia adlı savaş gemisinin batmasına yol açan Maeda şunları söylüyor: "Gençliğimde ressam olmak istiyordum. Ama olmadı. 1938'de hava kuvvetlerine katıldım. 1941 yazında uçaktan gemiye torpido atma talimi yaptık.
Tüm Metin

  Dualar Barka için
Beyin fonksiyonlarının en alt seviyede olması nedeniyle kasıtlı olarak uyutulan Barka, pazartesi gününe kadar bir gelişme göstermesi halinde uyandırılacak. Aksi halde uyku hali devam ettirilecek. Barka'nın yakınlarının hastanedeki endişeli bekleyişi sürüyor.
Tüm Metin

  Bir dernek bin reform
Artık Türk hukukçularının da uluslararası bir derneği var. Türk Ceza Kanunu'na reform önerileri getirecek olan Türk Ceza Hukuku Derneği, ceza hukukunun duayeni Ord. Prof. Dr. Sulhi Dönmezer başkanlığında kuruldu. Kurucu üyeleri arasında Prof. Dr. Köksal Bayraktar, Prof. Dr. Feridun Yenifey ve...
Tüm Metin

  Beyaz ölüm can aldı
Erzurum'da eksi 35, Kayseri'de eksi 27 gibi aşırı sıcaklık düşüklüklerinin yaşandığı Sibirya soğukları nihayet Türkiye'yi terk ediyor. Ancak son dakika da bile can almayı ihmal etmedi. Adana'da bir genç donarak öldü. Karadeniz'de bir aile de donmaktan son anda kurtarıldı.
Tüm Metin

  Düğün konvoyunu at çekti
Yağan beldesine bağlı Kıyıkonak köyünden Köprü-köy'e giden ve bir minibüs ile bir kamyonetten oluşan düğün konvoyu, ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki dağlık alanda kara saplandı. Köylüler, sağ arka tekeri tamamen kara gömülen kamyoneti kurtarmak için uzun süre mücadele verdi.
Tüm Metin

  Yapacak olsaydım sabahı beklemezdim
Sabaha doğru yatak odama elinde bıçakla girerek hırsızlık yapmaya kalkıştı. 'Ne yapıyorsun?' deyince de beni bıçakladı. Kıza sarkıntılık edecek olsam gece yapardım, çocuk zaten baygın gibiydi. Sabaha kadar niye bekleyeyim?" dedi. Vali Yardımcısı Kapusuz, sosyete antikacısı olarak tanınan...
Tüm Metin

  Türban protestosu
Adana'da ulusal eğitime destek kampanyası çerçevesinde düzenlenen okuma-yazma kursunun sertifika töreninde türban gerginliği yaşandı. Törene katılan 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Hayrettin Uzun, salonda siyah türban takan öğrencileri görünce, "Ne bu siyah şeyler takmışsınız.
Tüm Metin

  Çılgın koca dehşet saçtı: 3 Ölü
Küçükçekmece'de meydana gelen olay şöyle gelişti: Yusuf Aşkın bir süre önce kendisini bırakan imam nikahlı eşi Gülden Çelikten'in Cennet Sitesi E bloktaki evine gitti. Aşkın eve girdikten kısa bir süre dönmeye razı edemediği Gülden (22), annesi Gülhayat (48) ve babası Cevat Çelikten'in (58) üzerine tabancayla kurşun yağdırdı.
Tüm Metin

  İlköğretim okulunda rezalet
Bir ilköğretim okulunda rehber öğretmen olarak görev yapan Nejat Çetin, Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak 5 erkek öğrencinin B.O. (12) adlı öğrenciye cinsel tacizde bulunduğunu, başka bir ilköğretim okulundaki S.B. (12) adlı kız öğrenciyle de cinsel ilişki kurduklarını bildirdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır