kapat
12.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Müslüm baba ölüm döşeğinde
14 Aralık'ta Avrupa turnesi için hayat arkadaşı Muhterem Nur ile birlikte Avrupa'ya giden Müslüm Baba, 9 Ocak'ta İsviçre'de vereceği konserler için geçtiği Zürih'te 2 kez fenalaşınca Muhterem Nur tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı.
Tüm Metin

  Ümit Aktan bana hakaret etti
Önceki gün, Şallı'nın nişanlısı Harun Tan'ın kendisini tehtit ettiğini iddia ederek Eyüp Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi veren Aktan'a Ebru Şallı'dan yanıt geldi: "Ümit Aktan'a şahsıma yapmış olduğu hakaretlerden dolayı açılmış iki davamız var. Olayı başka boyutlara taşımaya çalışıyor.
Tüm Metin

  Tarkan'ın dünya starlığı palavra
Reha Muhtar'ın Ateş Hattı'na katılan İbrahim Tatlıses, yine herkese verdi veriştirdi. Programı şarkılarıyla da renklendiren Tatlıses, kendisiyle ilgili bilinmeyen konulara açıklık getirdi. Daha önceki açıklamalarında Sezen Aksu ile birlikte seçilmiş insanlar olduklarını dile getiren ...
Tüm Metin

  İşte en acayip aşk üçgeni
Derginin haberine göre Özinal'ın olay yaratan 'Yarışma' adlı oyununu Bozok en ön sıradan izlemiş, hatta hiçbir provasını da kaçırmamıştı. İddiaya göre Bozok, birlikte olduğu Şebnem Özinal'ı göz hapsinde tutuyordu. Tüm bu iddialar kendilerine sorduğumuz Özinal ile Bozok adeta çılgına döndüler.
Tüm Metin

  Albümüm tutmazsa evde börek yaparım
Hatta 16 yaşında bir albüm için stüdyoya bile girmiş Esra. Ancak o günlerde bir televizyon kanalından "Şarkıcılığı ertele, gel sunucu ol" teklifi gelince o da sunuculuğu seçmiş. Ve şimdi yeniden genç kızlık hayaline dönüyor ve pop tarzında bir albümle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor Esra Balamir.
Tüm Metin

  Kravatçıya niyet Hülya'ya kısmet
Amaçları kravatın kökenini bilemeyip 125 milyar kaybeden Mustafa Sözen ile röportaj yapmaktı. Sözen, Hülya Avşar Şov'a konuk olacağı için, Hırvat TV'ciler de oraya gittiler şanssız yarışmacıyla konuşmaya. Ancak Hülya Avşar gibi güzel bir kadını karşılarında görünce, Sözen'i ikinci plana atıp uzun uzun Avşar ile konuştular.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır