kapat
20.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Erkekler güzel ister kadınlarsa her şeyi

Para sıkıntıları yok, şan-şöhret desen hepsi onlarda ama bir türlü mutlu bir ilişki kuramıyorlar. Magazin dünyasının kadınlarına erkeklerden, erkeklerine de kadınlardan ne istediklerini sorduk

ERKEKLER KADINLARDAN NE İSTER?
Tuğba Özay: Aslında dünyayı kadınlar yönetir ama erkek fiziksel olarak daha güçlü olduğu için kadın geride kalıyor gibi görünür. Kadında annelik duygusu olduğu için erkeğin hem annesi, hem arkadaşı hem de sevgilisi olur; zaten bir erkek de kadınından bunu bekler.

Özlem Yıldız: Erkekler vıdı vıdı yapmayan kadın isterler. Onların en sevdiği söz 'vereceksen huzur ver' dir. Sahiplenilmek isterler. Çocuk gibidirler. Her zaman bakımlı ve güzel kadın isterler. Ayrıca da kadının biraz saf olmasını isterler. Sanırım beni de bu yüzden tercih ediyorlar...

Ebru Gündeş: Erkekler kadınlardan sevgi, şefkat ve dürüstlük beklerler. Bunları beklemeleri de çok normal, çünkü bende aynı şeyleri bekliyorum.

Aşkın Nur Yengİ: Sadakat, annelik duygusu ve bir çocuk edası ile onlara bakmamızı isterler. Sürekli ilgi alaka beklerler.

Ebru Şalı : Güzel ve zeki bir kadın ister. Sabah uyandıklarında yanlarında korkmayacakları bir kadın olsun isterler. Biliyorsunuz bazı kadınların her tarafı takma. Birçoğunun makyajsız yüzüne bile bakılmaz. İşte erkekler asla böyle bir kadın istemezler.

Deniz Akkaya: Kendilerine bakacak bir anne isterler.

Güzide Duran: Bakımlı ve güzel olsun isterler. Özellikle de güzel bir vücut tüm erkeklerin yelkenlerini suya indirir. Kimisi akıllısını ister, kimi safını ama ilk seçimleri güzelliktir.

Banu Alkan: Güzellik elbette tüm erkekler için birinci tercih sebebidir. İkinci olarak da kendilerini taşıyabilecek bir kadın isterler. Her yerde zerafetini koruyan bir kadın arar tüm adamlar.

KADINLAR ERKEKLERDEN NE İSTER?
Kadir İnanır: Kadınlar neler istemezler ki!.. Aklınıza gelebilecek her şeyi isterler onlar. Yapmadığınız, yapamadığınız zaman da hiçbiri 'neden olmadı' diye sormaz. Kadınların isteklerini sıralamaya çalışmak gereksiz. Onlar herşeyi isterler.

İsmet Özhan: Bana göre kadınların çoğu aslında ne istediğini bilmiyor. Bu yüzden de erkek, kadına ne vereceğini bir türlü tam olarak kestiremiyor. Ama şunu biliyorum ki kadınlar istemek konusunda erkekleri her zaman fersah fersah geçerler. Onlar hep ister, ama 'bu adam ne istiyor' diye hiç sormazlar. Kadın hakları diye tutturmuşlar gidiyor. Peki ya erkek hakları, bizim haklarımız... Artık dünyanın kadınlar üzerine kurulu olduğuna kesinlikle eminim.

Kerem Alışık: Kadınlar herşeyi isterler ve hep kendilerini düşünürler. Karşılarındakinin ne istediğini önemsemezler. İstekleri yerine gelmediğinde neden olmadığını sormaz, düşünmezler. Sürekli sevgi ve şefkat beklerler. Ama bence kadınları anlamak o kadar da zor değil. İlişkilerde mutluluğu, ancak birbirini anlamaya çalışan çiftler yakalayabilir.

Hande Ataizi: Erkekler seks ister
Erkekler için her zaman birinci madde seks, yani cinselliktir. Bu gencinden yaşlısına hiçbiri için değişmez. İkinci olarak da kadınların kendilerini güvende hissettirmelerini isterler. Tüm erkekler için kadın biraz anne demektir. Ama bana sorarsanız herşeyden önce kadının biraz aptal olmasını ister erkekler...

Hakan Ural: Saymaya hiç gerek yok
Kadınlar ne mi ister?.. Bunun üç kelimelik bir yanıtı var: Her şey, her şey, her şey. Onların isteklerini saymaya çalışmak çok komik çünkü onlar herşeyi ister. Ve dedikleri yapılmadığı zaman da ortalığı ayağa kaldırırlar.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır