kapat
20.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Denizde can pazarı

Cide Kaymakamı Mehmet Firik'in kullandığı özel otomobil denize uçtu. Ferik, 2 çocuğunu boğulmaktan son anda kurtarırken, karısı denizde kayboldu
Kastamonu'nun Cide İlçesi Kaymakamı Mehmet Firik, önceki gün akşam saatlerinde ailesiyle birlikte kaza geçirdi. Denize uçan otomobildeki çocuklarını kurtarmayı başaran Mehmet Firik'in eşi Rabia Firik denizde kayboldu.

Kaymakam Mehmet Firik, hafta sonunu Ankara'da geçiren eşi ve çocuklarını aldıktan sonra Cide'ye dönmek üzere yola çıktı. Firik, Cide'ye 6 kilometre kala Ovaaltı Mevkii'nde yoldaki çakıl ve kum nedeniyle direksiyon hakimiyetini yitirdi.

AKINTIYA KAPILDI
Kontrolden çıkan araç 4.5 metre yükseklikten denize uçtu. Can havliyle otomobilden çıkan Mehmet Firik, önce kızı Nilüfer'i (5) daha sonra da oğlu Osman'ı (2) otomobilden çıkartmayı başardı. Firik, son olarak eşi Rabia Firik'i kurtarmak istedi. Ancak talihsiz kadın denizdeki akıntıya kapılıp kayboldu.

DALGIÇLAR ARIYOR
Rabia Firik'i arama çalışmalarına Emniyet Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığı'na bağlı 10 dalgıç ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı 5 dalgıçın yanı sıra balıkçılar da katıldı. Cide Kaymakamı Mehmet Firik ve iki çocuğunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Erzincan'nın Tercan İlçesi'nden Cide İlçesi'ne tayin olan Firik 29 Ekim de görevine başlamıştı.

Murat KÖSE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır