kapat
07.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  İbo, Tarkan'ı geçti
Tarkan'ın ardından İbrahim Tatlıses de Mydonose Showland'da 'görkemli' bir konser vermeye hazırlanıyor. 'Yetmez mi' adlı yeni albümüyle 20 günde 1.5 milyonluk bir satış rakamı elde eden Tatlıses, böylece Tarkan'ın satış rekorunu da geride bıraktı.
Tüm Metin

  Birlikte değiliz
Kenan Doğulu, Çağla Şikel'le beraber olduğuna dair haberleri, dün gazete ve televizyonlara faks çekerek yalanladı. Bir çekim esnasında tesadüfen yan yana görüntülendiklerini belirten Kenan Doğulu, bazı gazetecilerin durumu 'yalnış anladıklarını' ifade etti.
Tüm Metin

  Paltrow'u soydum...
Güzel oyuncunun Harper's Bazaar'a verdiği pozlar, dergi piyasaya çıkmadan tartışma konusu olmuş, Paltrow, fotoğrafçı Patrick Demarchelier'ın "Belden yukarımın gözüktüğü pozları kullanacağına söz vermişti.
Tüm Metin

  Röntgencilere karşı 5 dev ağaç dikti
Ağaçları evine vinçle getirten Madonna nakliyat için 10 bin Sterlin harcadı. 3 bin Sterlin'e mal olan ağaçları evinin giriş katına ve terasına yerleştiren Madonna'nın arkadaşları 6 metrelik ağaçlar ile ilgili olarak "Herkes dünyanın en meşhur kadının görmek isteyecektir.
Tüm Metin

  Filmlerdeki halimden çok sıkılıyorum
Sinemanın altın çocuğu Brad Pitt şan ve şöhretin umurunda olmadığını, tek isteğinin film setleri yerine evde eşinin yanında bulunmak olduğunu söyledi. Vanity Fair dergisine konuşan 35 yaşındaki aktör "doğruyu söylemek gerekirse filmlerdeki halimden ciddi anlamda sıkılıyorum.
Tüm Metin

  Yıldızı ekranda parladı
Mankenlikle başladığı kariyerine televizyonu da ekleyen Deeley'in adı şu sıralar hiç gündemden düşmüyor. Dünyanın bir numaralı müzik kanalı MTV'de çalıştığı sırada kanalın en meşhur VJ'lerinden biri haline gelen 25 yaşındaki güzel manken, şimdi ITV kanalında Cumartesi sabahları program sunuyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır