kapat
07.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

SEZAR GİBİ HANÇERLENDİ

Levent Tüzemen, Berlusconi ve futbolcuların Terim'in arkasından çevirdiği entrikaları yazdı. Terim'i yeme planı, daha ilk günden hazırdı. Çünkü Başbakan Berlusconi'nin gönlünde eski futbolcusu Ancelotti vardı. O olmadı, Milan Terim'le anlaştı. Ancak bir ay sonra Ancelotti işsiz kaldı. Berlusconi el altından haber yolladı: "Bekle, 31 Aralık'a kadar seni Milan'ın başına getireceğim." Ancelotti bu bilgiyi basına sızdırdı ve entrika çarkı dönmeye başladı. İlk harekete geçen "Derin Milan" oldu. 5 kişiydiler; Kaptan Maldini, Costacurta, Gattuso, Albertini ve kaleci Abbiati. Adları "Papazlar"dı. İmparator'u acımasızca sabote etmeye başladılar. Terim bu çirkin oyunu farkedince ipler koptu.
LEVENT TÜZEMEN YAZIYOR

Tüm metin

Dayakçı babasını uykuda öldürdü
Aşırı alkol ve dayak, bir yuvanın daha üzerine kara bulut gibi çöktü. Antalya'da gıda toptancılığı yapan Necati Eskihoran, önceki gece 15 yaşındaki öz oğlu Ç.E. tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Baba katili Ç.E. suç aletiyle birlikte yakalandı. Herşey 49 yaşındaki Necati Eskihoran'ın işlerinin bozulmasıyla başladı.
TÜRKİYE sayfasında

Ekonomi reklamla canlanacak
Ekonomik kriz nedeniyle önünü görmekte zorlanan reel sektör temsilcileri SABAH'ın reklam tarifelerinde yaptığı değişikliği olumlu karşıladı. TL'ye geçiş kampanyası başlatan Sabah Gazetesi, reklam ajanslarından sonra reklamverenleri de gazetede buluşturdu.
EKONOMİ sayfasında

Düelloya var mısınız?
Taliban lideri Molla Muhammed Ömer, ABD Başkanı George W. Bush ile İngiltere Başbakanı Tony Blair'i düelloya davet etti. Batı basınında çıkan "Molla Ömer mağaralarda saklanıyor, sürekli kaçıyor" haberlerine kızan Taliban yönetiminin Sağlık Bakanı Vekil Ahmed Mütevekkil tarafından İran'ın IRNA haber ajansı aracılığıyla yapılan düello teklifinde şöyle denildi:
DÜNYADAN sayfasında

10 yıllık sır
Taner, 1990 yılı Ağustos başında Kuveyt'i işgal eden Irak'a ABD'nin henüz hava harekatı düzenlemeden önce, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necip Torumtay, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Doğan Güreş, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral İrfan Tınaz, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Siyami Taştan ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis...
POLİTİKA sayfasında

Güneş'ten açık çeke veto
2002 Dünya Kupası finallerine gidebilmek için 10 ve 14 Kasım'da Avusturya ile oynanacak baraj maçları öncesinde Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, teknik direktör Şenol Güneş'e "Finallere gidersek prim için açık çek veriyorum, miktarı sen belirle" teklifini götürdü.
SPOR sayfasında

İbo, Tarkan'ı geçti
Tarkan'ın ardından İbrahim Tatlıses de Mydonose Showland'da 'görkemli' bir konser vermeye hazırlanıyor. 'Yetmez mi' adlı yeni albümüyle 20 günde 1.5 milyonluk bir satış rakamı elde eden Tatlıses, böylece Tarkan'ın satış rekorunu da geride bıraktı.
MAGAZİN sayfasında

Ünlülerin hocasından fitnes tüyoları
Matt Roberts uzun süre Madonna'nın özel egzersiz eğitmenliğini yaptı. Madonna'nın ilerleyen yaşına rağmen sıkı ve sağlıklı bir vücuda sahip olmasında büyük katkısı olan Roberts ayrıca Spice Girls'ten Mel C ile manken Naomi Campbell'in de fitnes hocasıydı.
SAĞLIK sayfasında

Dedikodular kesilsin diye bırakıyorum!
Magazin ve moda dünyasının merakla beklediği "veda defilesi" dün nihayet Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleşti. İlginin çok büyük olduğu ve Cengiz Abazoğlu'nun tasarımlarının yer aldığı defileden sonra Akkaya, 'podyuma elveda' dedi.
MELODİ sayfasında



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,550,000 1,557,000
MARK 710,000 713,000
EURO 1,389,000 1,396,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır