kapat
07.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün hayatınızın birçok alanında değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve bunlar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirirseniz her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.Aslandaki Ayın etkisiyle güzel gelişmeler yaşamanız mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün iş hayatınızda akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Aslandaki Ayın Kovadaki Neptünle oluşturduğu sert açı çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaratırken sizi strese sokabilir. Bu yüzden karamsar tutum içine girebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konularda çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Ayın durumu evlilik ve ortaklığa ihtiyacınız olan desteği veriyor.. Sağlığınız ve işlerinizin yolunda gitmesi için önce moralinizi yüksek tutmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bilinçaltı dürtülerinizi kontrol etmekten zorlanıyor olabileceğiniz bu gün düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınabilirsiniz.. Aslan burcunda bulunan Ayın durumu hisseli paralarla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Burcunuzdaki Ay her konusunda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor.. Karşıt burcunuz Kovada bulunan Neptünün Ayla gerilimli açısı işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Duygusal yaşamınızda zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunun üstesinden gelebilirsiniz.Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Ayın olumlu etkileşimleri yeni ilişkileri kurup başarılı olabileceğinizi belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün aceleci agresif bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aslan burcundaki Aydan olumlu açılarla ve güzel fırsatlarla destekleniyorsunuz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün risk alabilecek cesarete sahip olabileceğiniz gözlenirken ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi duygusal bakımdan oldukça hassas hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Karşıt burcunuz Aslanda bulunan burcunuzdaki Neptünle karşıt açı oluşturması karmaşık bir ruh haline sahip olabileceğinizi belirtirken meslek yaşantınızı huzuru negatif etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise oldukça başarılısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Günlük işlerinizde sorumluluğunuzun artabileceği bu gün evinizde yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Ayın desteğiyle iş yerinizde de yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır