kapat

17.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Paraya doyacaklar
G.Saray, kupayı alırsa UEFA'dan 14 milyon İsviçre frangı gelecek. Futbol Federasyonu da 2 milyon dolar verecek. Futbolculara 1.5 milyon dolar prim dağıtılacak

G.Saray, bugün Arsenal'i devirip UEFA Kupası'nı kazanırsa tarihe geçmenin yanısıra müthiş bir paraya da kavuşacak. Aslan'a, öncelikle UEFA'dan 14 milyon İsviçre frangı (5 trilyon lira) gelecek. Futbol Federasyonu da G.Saray'ın zafere ulaşması halinde, kulübe 2 milyon dolar (1.2 trilyon lira) verecek.

Kaybederse 2.1 trilyon
G.Saray yönetimi, gelecek paraların 1.5 milyon dolarlık bölümünü futbolculara prim olarak dağıtacak. Kalan bölüm de, mali sıkıntıları henüz tam olarak aşamayan yöneticilere rahat nefes aldıracak. Sarı-kırmızılı ekip final maçında yenilse bile UEFA'dan 6 milyon frank (yaklaşık 2.1 trilyon lira) almayı garantilemiş durumda.

ABD'de G.Saray favori
UEFA Kupası finali ABD'de günün konusu oldu. Maçı naklen yayınlayacak olan Fox TV'nin kamuoyu araştırmasında G.Saray'a şans tanıyanların oranı yüzde 51.5 oldu. Bir başka spor kanalı ESPN'ye göre de Cimbom dünyanın önde gelen 25 takımı içinde 16. sırada gösterildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır