kapat

17.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aba altından sopa gösterdi
KONGREDE alınan kritik sonuçtan sonra FP'de muhalif hareketi sindirmek için "sert bir başkanlık divanı" kurulması düşünülüyor.

Bu eğilim Gelenekçi-Yenilikçi mücadelesinde, yenilikçiler aleyhine sert açıklamalarda bulunan GİK üyesi Oğuzhan Asiltürk'ün sözlerinden de seziliyor. "Tasfiye düşünmüyoruz. Kimseye bir şey yapmayız" diyen Asiltürk "Ama teşkilatı çalıştıracağız. Harekete geçireceğiz. Genel Merkez'le teşkilatı ahenkli hale getireceğiz. Muhalif hareket gibi bir şey olmaz" dedi. Asiltürk, kendisini şöyle savundu: "Ben, yıllarca elimizle, emeğimizle kurduğumuz hareketimizin, partimizin zarar görmemesi için konuştum. Yine öyle bir hareket olursa yine çekinmeden çıkıp konuşurum. Hiç de pişman olmam. Bana laf söyleyenlere de cevap veririm."

FIKRALI MESAJ
Siyasi yasaklı Necmettin Erbakan'ın kurmaylarından Gelenekçiler'in ağır topu Oğuzhan Asiltürk, kendisini eleştiren muhalif kanada bir mini öyküyle mesaj da gönderdi:

"Vaktiyle bir çocuk varmış. İki kadın birden (Bu benim çocuğum) diyormuş. Bunda da ısrar edince ileri gelenler Süleyman Aleyhüsselam'a danışmışlar. Hz. Süleyman da (Getirin bir kılıç. Çocuğu ikiye bölün. Yarısı onun yarısı onun olsun) deyince kadınlardan biri haykırarak (Hayır ben yalan söyledim. Çocuğu ona verin) demiş. Hz. Süleyman da bu haykıran kadına (İşte analık budur. Bunun anası da sensin) deyip çocuğu teslim etmiş."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır