kapat

17.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fötr şapkasıyla yeniden Güniz'de
Evinin önünde toplanan muhteşem kalabalığın sloganlarıyla sözü kesilen Süleyman Demirel, "Bu sesler bana yabancı değil. Ama özlemiş olduğumu söylemeliyim" dedi.

Demirel'in, penceresinden yaptığı konuşma, sloganlarla kesildi. "Sevgili vatandaşlarım, değerli arkadaşlarım, kardeşlerim" diye başladığı konuşmasında "Yolumuzda hep beraber koştuğumuz 50 seneli bir koşunun son yedi yıllık kısmını şu anda tamamlamış ve aranıza dönmüş bulunuyorum. Allah'a şükür" dedi. Demirel, sloganlarla kesilen konuşmasını sonra şu sözlerle sürdürdü:

KİMSE PİŞMAN OLMADI
"Bu koşu büyük Atatürk'ün gösterdiği istikamette Büyük Türkiye koşusu idi. Bu koşuyu Allah'a şükürler olsun şerefle ve başarı ile bitirdik. Benim sizi özlediğim gibi sizin de beni özlediğiniz kesin. 7 sene koştuğumuz bu koşu sonunda, ülkemizin demokrasi ve ülkemizin hukuk düzeni, ülkemizin refahı ve milletimizin mutluluğu için hep beraber çalıştık. Allah bizi önümüze hiç baktırmadı. Hiç birinizi önünüze baktırmadı. Çünkü gönülden temiz, niyetler temiz ve fedakarlıklar hep Türkiye millet için yapıldı."

"Geçmişte bizim arkamıza düşenler hiç pişman olmadı. Hiç olmadı. Oldular mı? Oldularsa burada ne işiniz var" diyen Demirel'e kalabalık "Baba nerede, biz oradayız" sloganlarıyla karşılık verdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır