kapat

17.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul, Fethiye'ye taşındı
Hillside Beach Club'da düzenlenen 3. Uluslararası Su Kayağı Yarışması'nı izlemek için İstanbul sosyetesinin çok sayıda ünlü ismi Fethiye'ye akın etti.

ALARKO Holding bünyesinde yer alan Fethiye Hillside Beach Club'da, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Hillside Uluslararası Su Kayağı Yarışları" dünyaca ünlü yerli ve yabancı su sporcularını bir araya topladı. Hayli renkli geçen yarışları izlemek için İstanbul sosyetesi de soluğu Fethiye'de aldı. Alarko Turistlik İşletmeler Grup Koordinatörü Edip İlkbahar'ın öncülüğünde gerçekleştirilen yarışmalarda sosyete mensuplarının yanı sıra politikacılar da yer aldı.

MUHTEŞEM GÖSTERİ
Açılışını Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün yaptığı yarışların kapanışındaki özel şovlarını Turizm Bakanı Erkan Mumcu ve ailesi ile ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz da izledi. Yarışların başkanlığını Uluslararası Su Kayağı Federasyonu Başkanı Kuna Ritschard yaparken, Türkiye Su Sporları Federasyonu Başkanı Harun Sevinç de ödül alan yarışmacılara kupalarını takdim etti. Dünyaca ünlü Amerikalı su kayağı akrobasi grubu "Stars of Florida" ekibinin şovları izleyenleri büyüledi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır