kapat

17.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İki yeni adres
Bebek'te hizmete giren La Coupole Akdeniz, Taksim'de müşteri ağırlamaya başlayan Sofra Restaurant, klasik Türk lezzetleri sunuyor...

La Coupole
DÜNYACA ünlü Akdeniz mutfağının seçkin örneklerinin sunulacağı "La Coupole Restaurant" Bebek'te hizmete girmiş.

Zengin yemek çeşitleri, şarap mönüsü ve keyifli ortamı ile iş ve sosyete dünyasına yeni bir soluk getirecek olan "La Coupole Restaurant", aynı zamanda 18. yüzyıl Osmanlı mimarisinin özelliklerini taşıyormuş. Dekorasyonu Türkiye'nin ünlü dekoratörlerinden Metin Altıntaş tarafından dizayn edilmiş olan "La Coupole Restaurant"ın iç mekan dizaynında Osmanlı, bahçede ise Roma mimarisinden esintiler hakimmiş.

TOPLANTILARA ÖZEL
Mekanda başta Fransız, İtalyan, Şili ve Arjantin olmak üzere tüm dünyadan ve Türkiye'den şarap çeşitleri yer alıyormuş. Özgür tarzda hazırlanan mönüsü ile farklı bir damak zevkine hitap ediyormuş.

"La Coupole Restaurant"ın üç katı varmış. Lobi ve ana restoranın yanı sıra, 30 kişilik üst katı iş toplantıları ve özel davetler için oldukça elverişli bir mekanmış. Aynı anda 300 kişiye hizmet verebilecek olan restoran, 25 personeliyle İstanbullular'ın vazgeçemeyeceği bir mekan olmayı hedefliyormuş. İnşallah bu "Miş ve muş"ları mekanı yerinde gördükten sonra kaldırıp, yerine "Gerçekten iddialı bir mekan" diye yazacağız. Bakalım kısmet hangi geceye olacak? Tel: 265 15 05

Sofra Restaurant
YİRMİ yıldır Londra'da faaliyette bulunan ve son yedi senedir Swissotel bünyesinde Şark Sofrası adı altında hizmet veren Sofra Restaurants London ve uluslararası başarılara imzasını atmış olan kurucusu Hüseyin Özer, İstanbul'daki yeni adresi olan bir yer açmış Taksim'de. Tarlabaşı Bulvarı girişinde ve "valet parking" hizmeti de veren yeni Sofra Restaurant, klasik Türk mutfağının çağdaş, yaratıcı ve sıhhatli bir yorumunu rahat ve modern bir ortamda misafirlerine sunacak.

Öğle yemeklerinde hızlı formülleri ile alışverişe çıkanlara ve işadamlarına, akşamları ise geniş bir a la carte mönüsü ile yerli ve yabancı konuklarına hizmet verecek. Sofra Restaurantlar'ın değişmez prensibi olan "kendi damak zevkinize uymayan her yemeğin tereddütsüz değiştirilmesi" burada da geçerli olacak.

Bir akşam, Hüseyin Özer in arkadaşı olan Hıncal Uluç ağabey ile gidersek, biz de memnun olacağız.

Tel: (0212) 297 21 78/79

Kenan Erçetingöz


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır