kapat

17.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ailenin toplu intiharı
Kızı ortağıyla kaçan baba, karısı ve oğluyla birlikte bütangaz tüpünü patlatarak evde yangın çıkardı. Ailenin cesetleri kömürleşmiş olarak bulundu.

AKSARAY Cumhuriyet Bulvarı Kapıcıoğlu sokak 5 numaralı evde dün sabaha karşı saat 06.30 sıralarında bir patlama meydana geldi. Çevrede bulunan vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, tüyler ürperten manzara ile karşılaştılar. Evin oturma odasında yanar vaziyette iki adet 12 kilogramlık mutfak tüpü ve tanınmayacak şekilde yanmış 3 ceset bulundu. Cesetlerin sanayide mobilyacılık yapan İskender Konar (35), eşi Hatice Konar (35) ve oğulları Mikail Konar'a (15) ait olduğu tespit edildi. Ailenin intihar girişiminde bulunmadan önce evin bütün kapılarını kilitleyerek sürgülediği yapılan tespitlerle anlaşıldı.

Bu arada İskender Konar'ın 16 yaşındaki kızı Semra Konar'ın 16 gündür okuluna gitmediği öğrenildi. Konar'ın iş ortağı Şahin Kavurmacı'nın da uzun süredir ortadan kaybolduğu belirlendi. Genç kızın Kavurmacı ile kaçtığı ve babanın bunu gururuna yediremeyerek ailesiyle birlikte intihar ettiği iddia edildi. Hayrettin

YENEL Zekai ARKAÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır