kapat

17.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bayan televizyoncuların Kopenhag çıkarması
Galatasaray'ın final maçı için Kopenhag'a giden altı bayan televizyoncunun altısı da koyu Cim-Bom taraftarı. Ve hepsinin ortak görüşü: Kupa bizim!

Galatasaray'ın Arsenal ile oynayacağı tarihi final maçına Türk Medyası'ndan bayan gazeteciler de yoğun ilgi gösterdi. Maçı izlemek için Kopenhag'a giden altı bayan televizyoncudan altısı da Galatasaraylı. Cumartesi gününden beri Kopenhag'da bulunan Jülide Ateş, Defne Samyeli, Ahu Özyurt, Mehtap Çolak, Özlem Gürses, İrep Güner gibi ünlü spikerler olayın sportif yönünden çok sosyal açıdan da incelemek için Galatasaray'ın peşine takıldıklarını söyledi.

"POLİTİKA DAHA ZOR"
Ancak hepsi de "Galatasaray'ı mı yoksa politik bir geziyi mi takip etmek istersiniz?" sorusuna, "Tabii ki Galatasaray'ı takip etmek daha eğlenceli." diyerek samimi yanıt verdi. Dört günden beri Kopenhag'da koşuşturma içinde olan bayan televizyoncular, bir futbol karşılaşmasını öncesiyle sonrasıyla takip etmenin politikayı izlemekten daha zor ancak daha keyifli olduğunu söylediler.

Bayan televizyoncuların ortak görüşlerinden biri de spor karşılaşmasını takip etmenin risk faktörleri taşıması.

Gökmen ÖZDEMİR

Julide Ateş ise politikanın kulisli ve dolambaçlı yollarından, sporun kuralları daha düz ve net olan oyununu tercih ettiğini belirterek şunları söyledi: "Futbolda kazanan kazanmayan sahada belli oluyor. Politikada ise böyle değil. Bilmediğiniz yollara, bilmediğiniz statlara gelmek, bilmediğiniz insanlarla konuşmak benim için futbolun cazibesini arttırıyor. Fatih Terim ise çok büyük sentez. İyi bir aile babası. Yenilikçi. Gerektiğinde tam bir Anadolu erkeği. Doğu ve batının güzel bir sentezi diyebiliriz. Bazen haberciler ile Fatih Terim'in yolu çakışıyor ama herkes kendi işini yapmaya çalışıyor."

AKLI POLİTİKADA KALDI
CNN Türk'ten İrep Güner'in aklı daha çok Ankara'daki yoğun gündemdeydi. Güner, "Demirel'in görev süresinin bitişiyle bu işin tadı kaçtı gibi. Onunla güzel atışmalarımız oluyordu" diyerek üzgünlüğünü dile getirdi.

"KEŞKE HEP FİNAL İZLESEM"
NTV'den Ahu Özyurt'a göre Galatasaray takibi, cumhurbaşkanını takibine tercih edilir. Özyurt'a göre bu iş daha hareketli ve çok daha eğlenceli.

"BEN İYİ BİR GALATASARAYLIYIM"
Ali Kırca ile birlikte Kopenhag'da bulunan ATV'den Özlem Gürses de, "İşlerim dışında Galatasaray'ı takip etmek bana ayrı bir zevk veriyor. Başka bir takımı bu kadar zevkli takip edebilir miyim, bilmiyorum." dedi.

"FATİH TERİM AGRESİF"
Star'dan Mehtap Çolak ise, "Bence yurt dışında Galatasaray'ı takip etmek çok eğlenceli. İstanbul'da takip etmek istemem. Çünkü Fatih Terim bir haberci için çok agresif" diyerek olaya başka bir boyut getirdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır