kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Paniğe gerek yok
Yöneticilerle görüşen İtalyan teknik adam, "Hoca değişikliğinden her takım etkilenir. Futbolcuların hırsı ve kapasiteleri iyi. Sıkıntıları rahatça aşarız" dedi.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Scala, F.Bahçe karşısında alınan 3-1'lik yenilgiyi normal karşıladı. Maçtan sonra yöneticilerle maçı değerlendiren Scala, "Takımın hırsı ve genel yapısı iyi. Teknik direktör değişikliğinden etkilenmeleri doğal. Bir takım sıkıntılar var ama bunları aşarız" dedi. İtalyan teknik adam Beşiktaşlı futbolcuları genel olarak beğenirken, "Koşan bir takım. Bu çok iyi bir özellik. Yalnız gördüğüm kadarıyla takım oyununu oynamakta güçlük çekiyorlar. Öncelikli işimiz, bunu takıma kazandırmak olacak" diye konuştu.

Zaman istedi
Beşiktaş'ı tanımak için çalışmalarını sürdüren ve bir taraftan da yabancı arayışında olan Scala, kendisinden liste isteyen yönetime, iki güne daha ihtiyacı olduğunu bildirdi. İtalyan hoca, Beşiktaş'ın ihtiyaçlarını tam anlamıyla tespit ettikten sonra alınmasını istediği oyuncuları yönetime bildirecek ve transferi Futbol Komitesi yapacak.

İtalya seferi
Scala yabancı transferi doğrultusunda İtalya'ya gitti. Tecrübeli teknik adam, cuma gününe kadar çalışmalarını sürdürecek. Bu arada ihtiyaç duyulması halinde başkan Serdar Bilgili'nin de yurt dışına çıkıp, Scala ile buluşabileceği bildirildi.

Scala dönüşte, kondisyoneri Stefano'yu da getirecek ve cuma günü, yardımcılığına getirilen Ziya Doğan'la bir kez daha buluşacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır