kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Ay'ın burcunuza yaptığı gerilimli açı, bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular gündemde olabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Karşıt burcunuz Akrep'teki Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le gerilimli açısı nedeniyle işbirliğinde isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacak.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün rutin işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışmanın etkilerini bertaraf etmek için önlemler alın.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Spekülatif konuların ön planda olabileceği bugün, oyun ve eğlenceye her zamankinden daha fazla ilgi göstermeniz mümkün. Akrep'teki Ay, aşkta heyecanlı gelişmelere işaret ediyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Çevresel ilişkilerinizde iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Burcunuzdaki Venüs'ün olumlu etkileri aşkta şansınızı açıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün. Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz oldukça yüksek.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzdaki Ay'ın konumu girişimci yönünüzü güçlendirirken, yapmak istediğiniz her iş için enerji sağlıyor. Parasal nedenlerden ötürü kısa süreli bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bilinçaltınızın aktif olacağı bugün yaratıcı çalışmalarınız için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Fikirleriniz çalışmalarınız için iyi bir zemin oluşturabileceğinden araştırmaya ağırlık verin.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabilirsiniz. Mesleki konularda sorumlu bir görev bilinciyle hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Uzaklarla olan iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız. Yabancı kültürlere ve felsefi tartışmalara ilgi duyabileceğiniz görülüyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır