kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tantan'ın başarısı teşkilatı tanıması
Siyasi cinayetlerin bir bir çözülmeye başlamasıyla gözler, İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'a çevrildi. 'Bu başarının sırrı ne?' sorusuna yanıt ise siyasi çevrelerden geldi: 'Teşkilatı çok iyi tanıyor ve asla politik taviz vermiyor'.
Galatasaray Kupa'ya uçtu
UEFA Kupası final maçında Arsenal ile karşılaşacak olan Galatasaray, THY'nin GS armalı Airbus-310 tipi uçağıyla dün Kopenhag'a gitti
Apo, şair olacakmış!
ABDULLAH Öcalan'ın avukatı Doğan Erbaş, dün bir açıklama yaparak, müvekkilinin genel sağlık durumunun iyi olduğunu ve doktor kontrolünde tutulduğunu belirtti.
Memecan ABD basınında
SABAH'ta yayınlanan karikatürlerini İnternet aracılığıyla Amerika'dan Türkiye'ye gönderen ünlü çizer Salih Memecan, New York Times Gazetesi'ne konu oldu.
Köprüde can pazarı
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde lastiği patlayan TIR, kamyonla çarpıştı. Kazada mutlak ölümden dönen ikisi şoför üç kişi ağır yaralandı.
O bir uzaylı
Uzay Mekiği Challenger ile iki kez uzaya giden Sally Kristen Ride, danışmanlığı yaptığı ABD Başkanı Bill Clinton'a Ay'a yeniden insan gönderilmesini önermiş.
İlginç savunma!
Nesim Malki cinayetinin tetikçisi olduğu iddiasıyla yargılanan Burhanettin Türkeş "Malki benim için altın yumurtlayan tavuktu. Onu nasıl keserim" diye ifade verdi.
Düz duvara tırmandı
TROY Outdoor Clup, gençlerin ilgisini dağcılık sporuna çekme düşüncesiyle Beşiktaş Barboros Meydanı'na yapay bir tırmanma duvarı kurdu. Duvara ilk olarak güzel manken Aysun Kayacı tırmandı.
Japonya'ya yeşil protesto
GREENPEACE eylemcileri, Japonya'da 1 haftadır gözaltında tutulan 4 Greenpeace eylemcisinin serbest bırakılması için Japonya Başkonsolosluğu kapısına kendilerini zincirlediler.
Nuriş'te yine cep bulundu
KARTAL Özel Tip Cezaevi'nden bir süre önce Uşak E Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledilen ve kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in üzerinde yine bir cep telefonu bulundu.
Kopenhag finali bekliyor
Muhteşem finalde görev yapacak 2 bin Danimarkalı polis hazırlıkları tamamladı. Kopenhag'a gelen Galatasaray takımı ve Türk taraftarları, coşkuyla karşılandı.
Aynı özel tim görev başında
Galatasaray finalde de Leeds maçında görev yapan özel tim tarafından korunacak.
Yarının gündemi Cim-Bom
Büyük maça giden 12 Bakan'dan sadece 4'ü Galatasaraylı. Diğer 4'ü Fenerli, 2'si Trabzonlu, biri de Yozgatlı!
Maç dev ekranlarda
ANKARA Büyükşehir Belediyesi, UEFA Kupası finalinde oynanacak maçta Galatasaray'a gönül verenleri unutmadı. Finali izlemek isteyenler için Kızılay'a dev ekran kurulacak.
Maçı beklemişler
Kışlalı suikastını itiraf eden Necdet Yüksel, bombayı 20 Ekim'deki Galatasaray-Chelsea maçının devre arasında koyduğunu söyledi.
KISA KISA KISA

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır