kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Muhteşem üçlü
Terim G.Saray'a oturttuğu sistem ve disiplinle, Hagi kapalı defansların kilidini açışıyla, Hakan Şükür golleri ve devamlılığıyla Cimbom'u sırtlayan isimler oldu.

Hoca, baba, hatta başkan
G.Saray, Türkiye Ligi'nde üst üste 4. şampiyonluğa ulaşan ilk takım oldu. Bu büyük başarıda pek çok kişinin payı var kuşkusuz, ama aslan payının çıkacağı adresler de belli: Fatih Terim, Gheorghe Hagi ve Hakan Şükür... 4 sezondur görev yaptığı G.Saray'ı zirveden indirmeyen Terim, yeri geldi takımın hocası, yeri geldi futbolcunun babası, hatta yeri geldi kulübün başkanı gibi hareket etti; bu sezon ulaşılan UEFA Kupası finaliyle Türk futbolu için çıtayı oldukça yükseğe koymuş oldu.

İki 'H' birleşince
Sarı-kırmızılılardaki her futbolcunun başarılarda emeği var. Ama ikisinin payını herkes teslim ediyor. Biri Hagi... Romen usta, geldiğinden beri G.Saray'da sadece şampiyonluk görüyor. En kritik maçlarda oyun kilitlenmişken çilingir görevini üstleniyor. Takımdaki gençlere de örnek oluyor. Ve Hakan Şükür... Sadece bir futbolcu, forvet, golcü değil, bir istikrar abidesi adeta... 4 sezonda ceza ve sakatlık sebebiyle oynayamadığı lig maçı sayısı yalnız 4... Değeri de olmadığı maçlarda çok daha iyi anlaşılıyor zaten.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır