kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Intertoto Oğuz'a emanet
Teknik direktör Denizli'nin isteğiyle Intertoto Kupası'na girecek olan F.Bahçe'yi yardımcı antrenör Oğuz Çetin hazırlayacak. Çetin, ilk turda da takımın başında sahaya çıkacak

F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, F.Bahçe'yi Intertoto Kupası'na yardımcısı Oğuz Çetin'in hazırlayacağını ve ilk turda takımın başında sahaya çıkacağını söyledi.

Oğuz'un yeterince bilgili ve ne yapacağını bilen bir insan olduğunu belirten Denizli, "Takımı ona emanet edeceğim. Gönlüm rahat olacak. Oğuz'a güveniyorum" dedi.

İlk rakip Litvanya'dan
F.Bahçe'nin Intertoto Kupası'nda ilk 3 turda karşılaşacağı rakipler yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Sarı-lacivertli ekip 17-18 ve 24-25 Haziran'da oynanacak ilk tur maçlarında Litvanya temsilcisiyle karşılaşacak. Litvanya'dan şu anda rakip Kareda görünüyor. Ancak kupa finalinde Ekranas, Zalgiris'i yenerse, rakip üçüncü sıradaki Atlantas olacak. Kanarya tur atlarsa ikinci turda İtalya Ligi'ni 10. tamamlayan Perugia'nın karşısına çıkacak. Bundan sonraki rakip ise Hollanda'nın Twente takımı olacak.

Sofuoğlu yolcu
Sarı-lacivertli takıma dört derbi kazandıran Turhan Sofuoğlu, Denizli'nin Oğuz Çetin ve Nurettin Yıldız'dan başka yardımcı istememesi nedeniyle, veda ediyor. Yönetim genç hocaya, başarılarından dolayı sadece bir plaket verecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır