kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bir b.k olmaz benden
G.Saray'la UEFA finaline götürülmeyen Sergen'in gözü dışarıda: Bir an önce yurtdışına gitmek istiyorum. Zaten teklif gelse hemen ayrılacağım

F.Bahçe'den gönderilip G.Saray ile anlaşması olay olmuştu Sergen Yalçın'ın... Sarı-kırmızılılarda önceleri iyi günleri oldu. Özellikle kupada Trabzonspor karşısında turu getiren isimdi. Sonra giderek yıldızı söndü. Futbol dışındaki konularla medyaya çıkmaya başladı ve takımda giderek daha az dakika buldu. Sonunda UEFA finali için Kopenhag'a giden kafilede de yer almadı. Yönetmelikler gereği oynayamayacaktı belki ama oynayamayacak pek çok futbolcu vardı kafilede...

UEFA için buruk
Bu konudaki duyguları karışık Sergen'in: "Kim istemez oynamak; bütün dünyanın olduğu bir yer. Ama üzülmüyorum da oynamıyorum diye. Hiçbir maçta oynamadım zaten. Uzak yani. Sadece taraftar olarak destekliyorum."

Sergen, G.Saray'da kötü bir performans sergilediğini kabul etmiyor: "G.Saray'da oynamaya başladığımdan beri son Kocaeli karşılaşması hariç kötü maçım yok. Kötü oynayınca kendime en çok ben kızarım. Eve giderim ve aynanın karşısında 'Bir b.k olmaz benden, niye futbol oynuyorum' derim."

Siirt son ihtimal
Siirt'te oynamayı pek düşünmediğini "Siirt benim için son ihtimal. Yapacak bir şeyimiz kalmadığı zaman, bilmiyorum nasıl olacak, bir yolunu bulacağız" sözleriyle gösteriyor.

Peki ya G.Saray'da giderek daha nadir ilk 11'e girmesi?

"Her futbolcu yedek kalabilir. Bizim için sorun değil de, basın iyi oyuncular yedek kalınca daha çok yazıyor. Son maçta devre arası oyundan çıktım, ayağım sakattı. Ben istedim. Duş aldım, kale arkasından maçı seyrettim. Gazeteleri bir okuyorum, 'Sergen çok kötü oynadı, maçtan alındı, eve gitti' diye yazılıyor."

Sezonu kapattım
Sergen, şampiyonluk turunun atılacağı son İstanbulspor maçında oynamasının da zor olduğunu söylüyor: "Büyük olasılıkla bu sezonu kapattım herhalde. Bileğimde problem var. Dinlenmeyle geçiyor. Avrupa Şampiyonası'na kadar bir şeyim kalmaz. Şampiyonada iyi oynarsam hemen gideceğim. Bir an önce yurtdışına gitmek istiyorum. Bir transfer teklifi olsa hemen gideceğim. Sıkıldım buradaki insanlardan."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır