kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hoca'nın prensi yönetimde
FAZİLET Partisi'nin yeni oluşan 50 kişilik GİK yönetiminin ezici çoğunluğu Gelenekçiler'den oluştu.

Partinin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri arasında "Necmettin Erbakan'ın prensi" olarak bilinen İstanbul İl Başkanı Numan Kurtulmuş bulunurken, Erbakan'ın avukatı Mehmet Ener de Disiplin Kurulu üyesi oldu.

Genel Başkan adayı Abdullah Gül'ün Gaziantep ziyareti sırasında kapıyı kilitleyip kendisini binadan içeri sokmayan il başkanı Enver Bakırcı da GİK üyesi oldu. Erbakan'ın hukukçu kurmayları Şeref Malkoç, Yasin Hatipoğlu, Süleyman Arif Emre, Hayrettin Dilekcan, Mustafa Kamalak da Genel İdare Kurulu'na girdiler.

GİK'te Konyalılar'ın çoğunlukta olması da dikkat çekti. Erbakan'ın kalesi Konya, Veysel Candan, Lütfü Yalman, Teoman Rıza Güneri, Tahir Akyürek'ten oluşan 5 ismi FP GİK'e gönderdi. Teoman Rıza Güneri'nin babası Ali Güneri Yüksek Disiplin Kurulu üyesi oldu. Kutan'ın konuşma metinlerini hazırlayan Mehmet Bekaroğlu da GİK üyesi oldu. Kutan, yılların GİK üyesi Ankara Milletvekili Rıza Ulucak'ı bu kez GİK yerine Yüksek Disiplin Kurulu'na üye yaptı.

SUNİ BİR TABİR
Genel İdare Kurulu'nda yer alanlara arasında Yenilikçi ekipten İstanbul Milletvekili Nevzat Yalçıntaş ve Diyarbakır Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat ile yine bu kanada soğuk olmayan Necati Çelik ve "ılımlı" olarak bilinen Ankara Milletvekili Oya Akgönenç dikkat çekiyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır