kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yarının gündemi Cim-Bom
Büyük maça giden 12 Bakan'dan sadece 4'ü Galatasaraylı. Diğer 4'ü Fenerli, 2'si Trabzonlu, biri de Yozgatlı!

Bakanlar ve milletvekilleri, yarın Kopenhag'da Arsenal ile UEFA Kupası final maçı oynayacak olan Galatasaray'a destek için çalışmalarını bir günlüğüne askıya aldı. 196 milletvekilinin yanı sıra 12 bakan Kopenhag yolcusu. Ancak maç kafilesine katılan 12 Bakan'dan sadece 4'ü Cim-Bom fanatiği. Farklı takımları tutan diğer 8 bakan ise, bir günlüğüne Galatasaraylı olacak.

Cim-Bom'a en büyük destek, ligin bitimine bir hafta kala Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluklarını ilan etmelerini sağlayan Fenerbahçe fanatiği bakanlardan geldi. Fenerli bakanlardan, yıllardır sarı kanaryaya gönül vermiş ANAP'lı Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, MHP'li Sağlık Bakanı Osman Durmuş ve Devlet Bakanı Tunca Toskay ile DSP'li Devlet Bakanı Hasan Gemici, yarın Galatasaray tribünlerindeki yerlerini alacak.

Maç kafilesinin en heyecanlı bakanları ise kuşkusuz, Cim-Bom fanatiği bakanlar olacak. Bakan ve milletvekillerinin Kopenhag çıkarmasını organize eden DSP'li Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Dışişleri Bakanı İsmail Cem, ANAP'lı Devlet Bakanları Mehmet Keçeciler ve Edip Safter Gaydalı, Cimbom taraftarı olarak takımlarına destek verecekler.

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz ise özel uçakla maça gidiyor. Yılmaz, bu kez hem Hasan'ı hem Fenerli büyük oğlu Yavuz'u da maça götürüyor. TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut ise maç kafilesinden ayrıldı. Kopenhag'a gidecek olan her bakan ayrıca birer koruma götürecek. Toplam 12 koruma polisi maçı silahsız olarak izleyecek.

Şamil TAYYAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır