kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aynı özel tim görev başında
Galatasaray finalde de Leeds maçında görev yapan özel tim tarafından korunacak.

Galatasaray'ı İngiltere'de koruyan Özel Harekat Daire Başkanlığı, UEFA Kupası final maçı için de "Koruma ve Rehine Kurtarma Timi" tahsis edecek. Tim, Galatasaray Kulübü'nün isteği üzerine görevlendirildi. Galatasaray Genel Sekreteri Sinan Kalpakçıoğlu, Dışişleri Bakanlığı'na önceki gün gönderdiği yazısında "Kulübümüz futbol takımı 1999-2000 UEFA Kupası final maçını Danimarka'nın Kopenhag kentinde 17 Mayıs 2000 tarihinde oynayacaktır. Söz konusu müsabakada Kopenhag'a gidecek futbol takımımıza koruma amaçlı 10 kişilik Emniyet mensubunun görevlendirilmesi için gereğini arz ederiz" dedi.

Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'la bir görüşme yapan Emniyet Genel Müdürü Turan Genç, Galatasaray-Arsenal final maçı için de, Leeds maçında görev yapan timin tahsis edilmesine onay verdi. Daha önceki Leed United maçı için İngiltere'ye sadece çelik yelek, telsiz ve gözlükle giden Özel Harekat Daire Başkanlığı Koruma ve Rehine Kurtarma timi, yine aynı teçhizatları yanına alacak.

ŞEF CİM-BOMLU
Öte yandan daha önce koruma ekibine müdürlük yapan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ercüment Yılmaz'ın yerine, bu defa fanatik Cim-Bomlu olduğu bilinen Özel Harekat Daire Başkan Vekili Behçet Oktay ekibin başında yer alacak.

Ünsal ERGEL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır