kapat

16.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Darbeyi önledim'
ANAP lideri Mesut Yılmaz, 28 Şubat sürecine ilişkin ilginç açıklamalar yaptı: "Devlet safında yer almasaydım ve hükümete girmeseydim, Pakistan'ın başına gelenler bizim de başımıza gelirdi."

Kimse bana ayı diyemez
HER "ayı tartışması" yaşandığında adı gündeme gelen ve gülüşmelere yol açan ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Taşar, mahkeme kararıyla kendini korumaya aldı.

Baykal'a Yüce Divan yolu
TANSU Çiller'in Başbakanlığında kurulan, DYP-SHP koalisyon hükümetinde Devlet Bakanı olarak 188 gün görevde kalan Aysel Baykal, 97 kişiyi işe aldığı için Yüce Divan tehdidi ile karşı karşıya kaldı.

Bu da bayan sansür
ANAP'lı Işılay Saygın'ın Türkçe'nin korunmasına yönelik kanun teklifi kabul edilirse İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar ve Sibel Can'a ekran kapanacak

Kavakçı'nın reddine ret
FP'den İstanbul Milletvekili seçilen Merve Safa Kavakçı'nın, Türk vatandaşlığının kaybettirilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararıyla ilgili yürütmesinin durdurulması istemini reddeden Danıştay, ret kararına itirazı da reddetti.

Adalet'te baldız terörü
MARDİN Cumhuriyet Savcısı Halit Gölge, Erzurum Oltu'da görevliyken, Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk'ün makamına giderek, tanık olduğu irticai faaliyetler hakkında bilgi vermek istedi.

Sivil örgütlerin önerileri
İNSAN Haklarından Sorumlu Devlet Bakanı M. Ali İrtemçelik'in başkanlığında, yapılan İnsan Hakları Zirvesi'ne katılan sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve akademisyenlerden ilginç öneriler sunanlar oldu. Toplantıda dile getirilen öneriler özetle şöyle.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır