kapat

16.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Meslek yaşantınızda son derece aktif geçebilecek bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle iş arkadaşlarınızı etkileyebilir ve işbirliklerinde yer alabilirsiniz. Otoritelerden destek görebileceğiniz ve güven alabileceğiniz görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün özellikle yabancı ülkeler ve uzun yollarla olan bağlantılarınızda önemli beklentiler içine girebilirsiniz. İletişim ve eğitim konularında oldukça başarılı olabileceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz gözleniyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Duygusal bakımdan paylaşımcı fakat zaman zaman huzursuz hissedebileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizle kaynaklarınızı değerlendirme konusunda tartışmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinize bağlı maddi konular sabır gerektiriyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Karşıt burcunuz Oğlak'ta bulunan Ay, ikili ilişkilerinize renklilik kazandırırken işbirliği ve ortaklık konularına istekli yaklaşmanız mümkün. Yardımlaşmaya verdiğiniz önem dostlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Rutin işlerinizde olağandışı bir hızlanma gözleyebileceğiniz bugün birçok yarım kalmış işinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. Kişisel bakımınızla birlikte sağlığınız için gereken girişimlerde bulunmak için fırsatlar elinizde.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün sosyal çevrelerde bulunmak ve eğlenceli zamanlar geçirebilmeniz için birçok fırsatınız olabilir. Romantik yaşantınızda, artan yaşam sevincinize ve enerjinize bağlı olarak hoş gelişmeler gözleyebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Özel yaşamınıza ve ailenize daha çok zaman ayırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Güvenlik ihtiyacınızın artması evinizle ilgili konularda yenilik yapma isteğine neden olabilir ve bu nedenle masraf yapabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün yakın çevrenizde yoğun bir iletişim ve canlılık gözleyebilirsiniz. Eğitim konularıyla birlikte kısa yolculuklar da gündemde. Kardeşler, yakın akrabalar ve komşularınızla olan ilişkilerinizde artış olabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Güçlü enerjiniz her alanda hevesli yaklaşımlar göstermenize neden olurken özellikle maddi konular ivme kazanabilir. Alım satım ve kaynaklarınızı değerlendirme konularında mantıklı bir yaklaşıma sahip olabileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Burcunuzda bulunan Ay'ın olumlu etkilerini girişimlere olan hevesinizle gösterebilir fakat kendinizle ilgili konularda hassas davranabilirsiniz. Dış görüntünüzün duygularınızı fazlasıyla yansıtabileceği bu gün, aşk konusunda başarı var.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Düşüncelerinizi güçlü temeller üzerine oturtup, gelecekle ilgili planlar yapabileceğiniz bir gün. Zaman zaman kendinizi içe dönük hissetseniz de zekanız Terazi'deki Merkür'den olumlu etkileniyor ve yaratıcılığınızı destekliyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Geleceğe yönelik düşüncelerinizi ve ideallerinizi eşiniz ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz olumlu bir gün. Sosyal ortamlarda yeni arkadaşlıklar kurabilir ve grup çalışmalarında yer alabilirsiniz. Organizasyonda başarılısınız.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır