kapat

07.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Lideriniz turp gibi
Amerika gezisinin öncesi ve sonrasında Başbakan Bülent Ecevit'in sağlık sorunları olduğuna dair çeşitli spekülasyonlar çıktı.
Kruşçev'in dışkısını CIA incelemişti
Beyaz Saray yetkililerinin dış ülkelerden gelen üst düzey yetkilileri yakın takibe alıp, gizliden gizliye inceledikleri bilinen bir gerçek.
Kraliçe'nin "intikamı"
1998 yılında henüz 18 yaşındayken Dünya Güzeli seçilen İsrailli Linor Abargil'e tecavüz etmek suçuyla yargılanan Mısırlı turizm acentası sahibi Shlomo Nour suçlu bulundu.
Hain evlat EDSON
O, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu olan Brezilyalı Pele'nin oğlu... Ancak 29 yaşındaki Edson Cholbi do Nascimento, babasından aldığı bu önemli soyadın ağırlığını taşıyamadı.
Hain baba CLINTON
Aile üyesinin işlediği suçun cezasını çeken bir başka ünlü ise Chelsea Clinton... Yani Amerika Başkanı Bill Clinton'ın tek evladı. Ancak bu kez hatalı olan 19 yaşındaki Chelsea değil, babası...
7 ülkede din özgürlüğü yok
Türkiye'de özellikle azınlık dinlerine mensupların sorun yaşamadığına dikkat çeken Amerika Dışişleri Bakanlığı'nın yıllık "din özgürlüğü" raporunda 7 ülkenin ipliği pazara çıktı.
Jete jest!
Türk-Yunan ilişkilerinde değişmeye yüz tutan iklim ve Kıbrıs sorununun çözümü için gösterilen gayretler yüzünden bu yıl "sönük geçen" Rumlar'ın NİKİFOROS-TOKSOTİS tatbikatında ilginç bir gelişme yaşandı.
Bakan'a fırça
Türkmenbaşı doğalgaz projelerinin 8 yıldır sonuçlandırılmadığından yakındı, Türkiye'nin son dönemde doğalgaz alımı için Rusya ve Azerbaycan ile görüşmesinden sitem etti
AB'den yeşil ışık
AB Komiseri Verheugen, parlamentoda yaptığı konuşmada Helsinki zirvesinde, Türkiye'ye adaylık statüsü verilmesini istedi
KISA KISA KISA

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır