kapat

07.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Başak'taki Ay'ın Satürn'le gerçekleştirdiği olumlu açı maddi konularda stabilite isteğinizi arttırıyor. Sağlık ve servis konularına her zamankinden daha çok eğilebilir, günlük işlerinizi düzene koymak için fazlasıyla çaba sarfedebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Başak'taki Ay'ın Satürnle yaptığı rahat açı bugün duygularınızı denetim altına alma konusunda başarılı olabileceğinizi belirtiyor. Anneniz veya sizden yaşlı akrabalarınızla iyi anlaşabilir ve onlardan yardım görebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün geçmişinize ve anılarınıza fazlasıyla gömülebilir ve ailevi konularda hassaslık gösterebilirsiniz. Kendi mekânınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Emlak almak ve ya taşınmak için karar alabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bilgilenme, eğitim ve iletişim konularında son derece aktif geçebilecek bir gün. Kısa yolculuklara çıkarak kendinizi geliştirmeye çalışabilir, maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Çevresel koşulları lehinize kullanabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Maddi konularda alacağınız kararların başkalarını da etkilemesi mümkün. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olamanıza yardımcı oluyor. Mesleki konularda ilerlemek için çaba harcayabileceğiniz görülüyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kendinizle ilgili önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz. Mantığınızla karar almak daha doğru görünse bile iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. İiletişiminizin yüksek olması, başkalarının fikirlerinden yararlanma isteği doğuracak.Bilinçaltı dinamiklerinizin çok güçlü olabileceği bugün içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bilinçaltı dinamiklerinizin çok güçlü olabileceği bugün içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Fikirlerinizde etkilenmeye çok açık olacağınız bugün, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Ruh halinizdeki huzursuzluk meslek ve aile yaşantınızı etkileyebilir. Beklediğiniz sonucu alamamak hayalkırıklığı yaratabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yeni konulara ilgi ve merak duyabileceğiniz bir gün. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği bu gün araştırmaya yönelik geziler planlamak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bugünlerde sinirleriniz biraz bozuk. Fakat planlarınızı biran önce harekete geçirirseniz, her yönden rahatlama görebilirsiniz. Duygusal hayatınızdaki olumlu gelişmeler devam ediyor. Sevdikleriniz yanınızda.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Geleceğinizi gözönünde bulundurarak plan yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir. Birlikte gerçekleştirebileceğiniz ortak yatırımlardan verim alabilirsiniz
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün kendinizi ayrıntı gerektiren işleriniz için yoğunlaştırabilir, rutin işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Düzenleme ve servis konusunda arkadaşlarınızın desteğini almanız mümkün. Sağlığınız için biraz evhamlı olabilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır