kapat

28.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* Vizyondaki filmlerin kritiği bu sitede
Sinemaların yeni sezonu açtığı şu günlerde, birçok yeni ve iddialı film vizyona giriyor. Tabii hangi filmin size uygun olduğunu ve hangisinin daha çarpıcı olduğunu bilmeniz gerekiyor. İşte bu seçimi yaparken size yardımcı olabilecek bir site: İnsidefilm. Dünyaca ünlü sinema eleştirmenlerini bulunduran bu site, ünlü sinema sanatçılarıyla ilgili dedikoduları da içeriyor. Bu yüzden filme gitmeden önce, o klasik hangi filme gideceğiz tribine girmeyin ve insidefilm sitesine girin.

http://www.insidefilm.com

* Feminizm nostaljisi yapmak isteyenlere
Kadın, erkek eşitliği artık günümüzde pek tartışılmasa bile. Hâlâ bazı feministler bu olayın üzerine giderek, erkeklerle kadınların arasını açmaya çalışıyor. Size tanıtacağımız feminism sitesinde hem kadınlarla ilgili konuları bulacaksınız hem de feminizmin nasıl bir şey olduğunu anlayacaksınız. Ama size tavsiyem bu siteye fazla takılıp ta öyle feminist falan olmayın. Çünkü kadın erkek eşitliği çok gerilerde kaldı. Biz yine de nostalji yapmak isteyenler için burayı tanıtma ihtiyacını duyduk.

http://www.ibd.nrc.cal/mansfield/feminism

* Wallstreet'i artık internette yaşayın
Herhalde 'Wall Street' filmini seyredip te etkilenmeyeniniz yok gibidir. Hırs, entrika, güç, aşk ve para, hepsi bu filmdeydi. İşte size farklı bir fırsat. Eğer finansa, ekonomiye ve kârlı kağıtlara meraklı iseniz, mutlaka etrade sitesine girin. Bu sitede gerçek zamanlı piyasa bilgileri, haber ve analizleri bulacaksınız. Burada yapacağınız alım ve satım işlemleri ise komisyona tabi. Yani artık bu siteden dünya finansını yakından takip etme ve püf noktalarını öğrenme olanağına sahip olacaksınız. E ne duruyorsunuz, hadi finans alemi sizi bekliyor.

http://www.etrade.com


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır