kapat

28.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Taffarel isyan etti
Brezilyalı kaleci, "Gol yemiyorken yüzüme gülenler şimdi hiç ortada yok. Bundan sonra ben de oyunu kuralına göre oynayacağım" dedi

G.Saray'ın Brezilyalı file bekçisi son zamanlarda hakkında çıkan haberler ve eleştirilere isyan etti. Dünya Kupası kazanan Brezilya'nın da kalesini koruyan ünlü file bekçisi, "Gol yemiyorken herkes gülüyordu. Ama şimdi ortada yoklar. İşler değişti galiba. Bunlar benim hoşuma gitmiyor. Ben dün nasılsam, bugün de öyleyim. Ama artık oyunu kuralına göre oynayacağım. Değişmek gerekiyorsa ben de değişirim. Madem buradayım. Kurallara ve havaya uyarım. Nasıl gerekiyorsa öyle davranırım" diye konuştu. Depremden herkes gibi korktuğunu belirten Taffarel, "Ama Türkiye'den ayrılmayı hiç düşünmedik. Benim psikoloğa ihtiyacım olduğunu söyleyenler kendileri psikoloğa gitsinler" dedi.

Golü bütün takım yiyor
Sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini hatırlatan Taffarel, "Şu anda bir şey söylemek için erken. Kazanınca herkes mutlu oluyor ama kaybedince suçlu aranıyor. Golü tek başıma yemiyorum. Atılan ve yenilen goller takıma mal edilir. Tek kişiye yüklenmek çok yanlış. Bütün bunları düşünüp sezon sonunda öyle masaya oturacağım" ifadesini kullandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır